Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic-Alcorcón, declarat partit solidari

El club grana destinarà els diners obtinguts de la venda d'entrades del partit del diumenge a La Muntanyeta

El Gimnàstic de Tarragona i l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona 'La Muntanyeta' han signat aquesta setmana un acord de col·laboració El Gimnàstic de Tarragona i l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona 'La Muntanyeta' han signat aquesta setmana un acord de col·laboració APPC
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Octubre 2018 10:40

El Gimnàstic de Tarragona i l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona 'La Muntanyeta', han signat un acord de col·laboració per realitzar actuacions puntuals de promoció de les dues entitats, amb la voluntat de donar visibilitat a les seves diferents activitats i projectes. El president del club, Josep Maria Andreu Prats, i la presidenta de l’Associació, Rosa Maria Rizo, han signat l’acord que recull diferents iniciatives de promoció i difusió.

D’aquesta manera, el partit del pròxim diumenge 14 d’octubre (18 hores) entre el Nàstic i la AD Alcorcón que es jugarà al Nou Estadi es convertirà en una jornada solidària en favor de La Muntanyeta i per això els diners que es recaptin de la venda d’entrades aniran destinats a l’entitat. Per a tots aquells socis que també vulguin col·laborar, s’instal·laran diverses taules solidàries a l’accés al Nou Estadi, on podran conèixer l’entitat i els projectes que s’estan desenvolupant.

A més, el Nàstic cedirà 500 entrades a La Muntanyeta per a la seva distribució directa, de manera que els diners recaptats es destinaran directament a projectes d’atenció a les persones amb paràlisi cerebral i a les seves famílies.

La Muntanyeta Bonavista, projecte estrella

Actualment, un dels projectes més importants en el que treballa l’entitat és la construcció d’un nou equipament social, La Muntanyeta Bonavista, per a l’ampliació dels seus serveis. Aquest nou centre permetrà ampliar l’atenció i activitats destinades a les persones amb paràlisi cerebral. Els detalls d’aquest nou projecte es poden consultar en aquesta pàgina (enllaç web) i pròximament també a la pàgina web del club grana.

Amb la signatura d’aquest acord de col·laboració, on també han estat presents Lluís Fàbregas, director general del club, i José Vicente Pedregal, Vicepresident de la Fundació La Muntanyeta, el Nàstic continua amb el seu programa de responsabilitat social ajudant a les entitats i organismes del territori en accions de caire social i solidari.

L’APPC i la Fundació La Muntanyeta són entitats sense ànim de lucre dedicades a l’atenció integral de persones afectades per paràlisi cerebral i etiologies similars. La seva finalitat és defensar els seus drets, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: