El Reus Deportiu s'enduu els tres punts de Vic

L'equip de Jordi Garcia s'imposa a la pista del Vic per 2-3 gràcies als gols de Joan Salvat (2) i Marc Julià

Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols marcats aquest vespre a la pista del Vic Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols marcats aquest vespre a la pista del Vic REUS DEPORTIU
Dissabte, 13 Octubre 2018 22:23

El Reus Deportiu ha derrotat aquest dissabte 13 d'octubre el CP Vic per 2-3 en un partit ajustadíssim, obert fins a l'últim segon. S'arribava al descans amb un gol a zero a favor dels locals, anotat per Tirso al minut 15 després d'un rebuig en un penal aturat per Càndid Ballart.

En la segona meitat un insistent Reus acabaria trobant la recompensa. Marc Julià engaltaria una bola que queia ploguda a l'àrea per anotar l'empat a 1, al minut 35. Una blava al porter local Burgaya donaria l'ocasió a Àlex Rodríguez des del punt de penal, i tot i que no anotaria, Salvat aprofitaria la superioritat per situar el Reus per davant a l'electrònic.

El mateix Salvat tornaria a anotar pocs minuts després el tercer gol del Reus Deportiu rematant una bola al segon pal. Tot i això, el Vic encara tindria ocasions. En la desena falta del Reus, Tirso anotaria el 2-3 per posar emoció als minuts finals. Els de Jordi Garcia, però, es mantindrien ferms en defensa i sumarien així els 3 punts.

Gràcies a aquesta victòria a domicili, el Reus Deportiu segueix tercer a la classificació de l'OK Liga amb 10 punts, els mateixos que el Lleida -segon-, i a dos punts del líder, el Barça Lassa.