Punt de mèrit al Molinón

El CF Reus ha estat a punt d'emportar-se la victòria però l'àrbitre ha assenylat un penal molt rigorós en temps afegit que ha permès empatar a l'Sporting (1-1)

Imatge d'arxiu del partit disputat aquesta tarda al Molinón entre l'Sporting de Gijón i el CF Reus Imatge d'arxiu del partit disputat aquesta tarda al Molinón entre l'Sporting de Gijón i el CF Reus CF REUS / TWITTER
Dissabte, 13 Octubre 2018 22:32

El CF Reus ha empatat (1-1) al camp de l’Sporting de Gijón en un duel on els roig-i-negres es podrien haver emportat els tres punts. El local Carlos Carmona ha posat les taules al marcador en el temps d’afegit després d’un penal molt rigorós. L’àrbitre ha assenyalat dues penes màximes a favor del conjunt asturià i una d’elles l’ha aturada Edgar Badia. Els reusencs han plantat cara a un dels rivals més complicats de la categoria.

L’equip entrenat per Xavi Bartolo sabia que si volia treure quelcom positiu de l’Estadi El Molinón havia de superar l’arrencada inicial local. Dit i fet. El Real Sporting ha portat la iniciativa del joc des del primer minut però s’ha topat amb un CF Reus molt ben ordenat en defensa i amb les idees molt clares. Carlos Carmona ha estat el jugador més actiu buscant les pessigolles a Edgar Badia en diverses ocasions. Àlex Pérez també ho ha provat amb una forçada volea després d’un córner. Els reusencs han optat per fer passades en llarg amb l’objectiu de trobar a Alfred Planas o bé a Linares. Precisament, aquest últim ha estat l’encarregat de tenir la única ocasió del CF Reus a la primera part. El davanter aragonès ha colpejat la pilota des de la frontal de l’àrea però l’esfèric ha sortit desviat.

A mesura que han avançat els minuts, l’Sporting de Gijón ho ha provat de totes les maneres però davant s’ha trobat amb un mur roig-i-negre. Poc abans del descans, l’àrbitre ha anul·lat correctament un gol al conjunt asturià per unes mans. Després, el col·legiat ha assenyalat penal a Gonzalo Pereira per unes suposades mans quan el central roig-i-negre ha refusat la pilota amb les mans. De totes maneres, Edgar Badia ha aturat la pena màxima executada per Djurjevic. El porter del CF Reus ha salvat a l’equip amb una aturada magnífica.

A la represa, ha continuat el domini local però amb un CF Reus més valent en atac. Al minut 53’ Gonzalo Pereira ha estat el primer en arribar amb una rematada de cap i Alfred Planas ha estat a punt de marcar després d’executar una jugada personal. Carlos Carmona també ho ha intentat amb una ocasió que ha sortit per dalt de la porteria roig-i-negra. El Real Sporting ha continuat amenaçant al conjunt reusenc però el primer en avançar-se en el marcador ha estat el CF Reus. Mario Ortiz ha executat una excel·lent assistència per dalt a Linares i el davanter roig-i-negre ha definit a la perfecció per perforar la porteria de Mariño. Els homes de Xavi Bartolo han aprofitat el primer contraatac que han tingut per marcar gol.

Després de la diana roig-i-negra, Shaq Moore i Borja Herrera han entrat per Alfred Planas i Gus Ledes. Els dos futbolistes roig-i-negres han donat estabilitat a l’equip amb l’objectiu de mantenir el resultat. Edgar Badia, al minut 85’, ha salvat a l’equip després d’aturar un u contra u davant Djurjevic. Tot i això, quan semblava que el CF Reus s’emportaria els tres punts ha arribat la jugada polèmica del partit. L’àrbitre ha assenyalat penal a favor del Real Sporting en una decisió molt rigorosa. Carlos Carmona ha anotat l’1-1 i el col·legiat ha xiulat el final del partit.

El CF Reus s’ha quedat a les portes de la victòria però suma un punt molt important en un dels camps més complicats de la categoria. Els roig-i-negres se situen, provisionalment, a la catorzena posició de LaLiga123 amb 9 punts. El proper partit de l’equip de Xavi Bartolo tindrà lloc diumenge 21 d’octubre a les 18.00 hores a l’Estadi Municipal davant el CF Rayo.