Victòria del Valls i derrota del Salou a la Lliga EBA

El CB Valls Nutrion s'imposa amb claredat al Salt (91-74) mentre que el CB Salou cau a la pista de l'Anagan Olivar (85-75)

Imatge del partit disputat al pavelló Joana Ballart entre el CB Valls Nutrion i el CB Salt Imatge del partit disputat al pavelló Joana Ballart entre el CB Valls Nutrion i el CB Salt CB VALLS
Dilluns, 15 Octubre 2018 08:20

El Club Bàsquet Valls Nutrion ha escalat fins a la sisena posició de la Lliga EBA, amb 3 victòries i 1 derrota, després d'imposar-se aquest cap de setmana al Salt per un contundent 91-74. Els vallencs van anar durant tot el partit per davant en el marcador i no van donar cap opció als gironins.

Per la seva banda, el Club Bàsquet Salou va caure dissabte per 85-75 a la pista de l'Anagan Olivar, en un partit on els salouencs van perdre el control del partit en un mal primer quart, on ja perdien de 30-16. Poc a poc, l'equip va guanyar competitivitat i, i fins i tot, s'imposaria en el darrer quart, però la victòria es va quedar a casa.