Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Voltors pateixen però aconsegueixen la victòria al camp del cuer del grup

El Club Rugby Tarragona es va acabar imposant per 24 a 26 al camp del CN Poble Nou B

Imatge del partit disputat entre el Club Rugby Tarragona "Voltors" i el CN Poble Nou B, a Barcelona Imatge del partit disputat entre el Club Rugby Tarragona "Voltors" i el CN Poble Nou B, a Barcelona CLUB RUGBY TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Octubre 2018 08:46

El passat dissabte els Voltors visitaven les instal·lacions esportives de la Mar Bella per enfrontar-se al CN Poble Nou B. Els dos equips anaven necessitats de victòries, ja que els locals havien perdut els dos primers partits de lliga i els visitants només havien aconseguit rascar un empat, això si, contra el vigent campió de la competició.

Tot i la pràctica obligació de guanyar per continuar a la lluita de la classificació per a la fase final de la DHC, el partit va mostrar les mancances de tots dos conjunts. Els locals mostraven pocs recursos en atac i els visitants, tot i tenir clares les premisses, no les van dur a terme durant bona part del partit i van desenvolupar un joc massa anàrquic i amb multitud d'errors individuals.

La primera part es va caracteritzar per la igualtat i monotonia: tres cops de càstig transformats pels visitants que es van neutralitzar per un cop de càstig i un assaig aïllat per la banda local van dur el resultat de 10 - 9 al descans.

La segona part va aportar la bogeria que li havia faltat al primer temps i a la resta de la temporada dels Voltors. La muntanya russa va començar amb dos assajos transformats (100% d'efectivitat en els xuts a pals de l'obertura local) pel CNPN B a l'inici (24 - 9) que, vista la dinàmica del partit, posava molt cara la remuntada i impossible el bonus ofensiu. El fet de tocar fons, de no tenir res a perdre i l'entrada dels canvis, van dur al CRT a llençar-se a l'atac a tomba oberta i, tot i que les errades individuals continuaven presents, es va monopolitzar la possessió de la pilota, l'atac es va ordenar i hi havia un avançament de metres pràcticament constant. Fruit d'aquesta nova dinàmica, l'Alejo Misol assajaria després d'unes quantes fases de combinació entre davantera i tres quarts.

En la part final del partit, dues targetes grogues per jugar des del terra durant atacs prometedors del Tarragona van debilitar molt al CNPN B, que va veure com Marc Martorell escurçava diferències amb un cop de càstig i, quan el partit ja havia arribat al minut 80, el mateix Marc aprofitava un eslàlom marca de la casa de l'Òscar Puyo, per assajar sota pals. La posterior transformació va donar la primera i soferta victòria de la temporada amb un resultat de 24-26.

El proper dissabte 20 d'octubre, els Voltors reben a casa als Spartans de Granollers en duel directe per ocupar la tercera plaça de grup. Tota l'afició del Club de Rugby Tarragona està cridada a animar a l'equip el proper cap de setmana per a un partit clau per a la classificació per a la fase final de DHC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: