El CF Reus, eliminat de la Copa del Rei

L'Almería s'ha imposat per 3 a 1 al CF Reus, que ha presentat quatre jugadors del filial a l'onze inicial

Imatge del partit disputat avui entre la UD Almería i el CF Reus Imatge del partit disputat avui entre la UD Almería i el CF Reus UD ALMERÍA
Divendres, 19 Octubre 2018 00:50

El CF Reus ha caigut eliminat de la Copa del Rei al camp de la UD Almería (3-1). Ho ha fet, però, amb el cap ben alt. Els roig-i-negres, que han sortit d'inici amb quatre jugadors del filial, han gaudit de diverses ocasions de gol clares. Les suficients per, almenys, forçar la pròrroga. L'equip andalús, però, ha estat més efectiu i s'ha endut l'eliminatòria.

El partit ha començat amb una bona acció d'atac de Fran Carbia al minut 3. L'atacant roig-i-negre ha xutat des de l'interior de l'àrea, però la pilota ha sortit lleugerament desviada. Els primers compassos no han tingut un dominador clar. No ha estat fins al quart d'hora de joc quan l'Almería ha començat a combinar més, tot i que no li ha servit per concretar ocasions de gol. A partir d'un intent de vaselina d'Enri, l'equip de Xavi Bartolo s'ha trobat còmode sobre el terreny de joc, realitzant possessions llargues i acostant-se a la porteria rival.

Quan els reusencs tenien més control del joc, ha arribat el gol del conjunt andalús. Pol Freixanet ha rebutjat atent una centrada perillosa rival, però la pilota ha acabat al cap de Sergio Pérez, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Poc després, l'Almería ha pogut fer el 2-0 mitjançant Sekou, però Pol ha pogut aturar-li la rematada de cap a boca de canó. La primera part ha acabat amb un CF Reus dominador, però que no ha pogut generar perill per igualar l'1-0 amb què s'ha arribat al descans.

A la segona meitat, el CF Reus ha sortit al terreny de joc decidit a buscar el gol de l'empat. Dos primers avisos d'Enri han precedit la gran ocasió roig-i-negre per fer l'1-1. Fran Carbia s'ha plantat sol davant del porter, però la pilota s'ha estavellat al pal. Al rebot, el mateix Fran ha tornat a rematar, però ara ha estat un defensor local qui ha evitat el gol quan la pilota només havia de creuar la línia. Al cap d'un minut, Enri ha fet lluir el porter de l'Almería en una nova oportunitat reusenca.

Els homes de Xavi Bartolo han seguit a la recerca de l'empat, però ha estat la UD Almería qui ha ampliat distàncies. Ho ha fet mitjançant Aguza, que ha connectat una potent rematada a l'interior de l'àrea per fer pujar el 2-0 a l'electrònic. Tot i això, el CF Reus no ha desistit. Ruben Enri ha tingut l'opció de marcar el primer gol roig-i-negre en una rematada des del punt de penal que ha aturat el porter local. També ha estat encertat Fernando poc després, aturant amb una gran estirada una vaselina de Miguel Linares. Finalment, el '9' del CF Reus ha pogut transformar el gol que tant estava buscant. Ho ha fet amb una vaselina que, ara sí, ha acabat al fons de la xarxa.

Era el minut 91, però el conjunt de Xavi Bartolo no s'ha donat per vençut. La penúltima jugada del partit ha estat un córner favorable als reusencs. Pol ha pujat a rematar, però la defensa local ha allunyat el perill, creant un contraatac que ha permès a Rioja marcar sense oposició el definitiu 3-1. Ara doncs, el CF Reus ja només té al cap la lliga, on diumenge a les 18.00 hores torna a tenir un compromís important: la visita del Rayo Majadahonda a l'Estadi.