Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acord entre la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona per la cessió del Palau d’Esports

La previsió és que el consistori assumeixi la gestió de l’equipament a partir de l’1 de gener

Reunió entre representants de l'Ajuntament de Tarragona i de la Generalitat per la cessió del Palau d'Esports Reunió entre representants de l'Ajuntament de Tarragona i de la Generalitat per la cessió del Palau d'Esports ROGER SEGURA / ACN
Esports ACN
Divendres, 26 Octubre 2018 11:04

La Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona han fixat les bases de l’acord de cessió del Palau d’Esports Catalunya. A l’espera que els serveis jurídics validin l’esborrany del conveni, està previst que a partir de l’1 de gener l’Ajuntament comenci a gestionar l’equipament construït amb motiu dels Jocs Mediterranis.

Abans de final d’any s’acabaran de definir les actuacions per adaptar el recinte a les necessitats dels clubs esportius i l’esport base, que assumiran econòmicament ambdues institucions. La Generalitat s’ha compromès a treballar amb l’Ajuntament perquè el Palau i l’Anella Mediterrània acullin esdeveniments de renom i, en un futur, s’hi puguin desenvolupar programes de tecnificació, de formació o d’alt rendiment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: