Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Voltors obtenen el bitllet per a jugar la fase final de la Divisió d'Honor Catalana

El Club Rugby Tarragona es va imposar dissabte als Senglars per un contundent 46 a 5

Imatge del partit que es va jugar dissabte al camp de "La Laboral" de Tarragona, entre els Voltors i els Senglars de Torroella Imatge del partit que es va jugar dissabte al camp de "La Laboral" de Tarragona, entre els Voltors i els Senglars de Torroella CLUB RUGBY TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Novembre 2018 07:46

Els Voltors van guanyar de forma contundent als Senglars de Torroella (46 - 5) el dissabte passat i aconseguiren amb aquesta victòria el bitllet per a jugar la fase final de la Divisió d'Honor Catalana (DHC).

Partit de cara o creu el que es va jugar el passat dissabte al camp de "La Laboral", qui guanyés jugava a la màxima competició catalana i qui perdés jugaria a primera catalana. Tot i la transcendència de l'enfrontament, els integrants del Tarragona van sortir al camp amb una gran determinació i unes consignes molt clares: aplicar un ritme molt alt de partit per a exigir físicament al rival i ser molt agressius en defensa per a recuperar la pilota com més aviat millor.

Des del primer minut la possessió va ser local i el joc se centrava en el terreny visitant. Gràcies a aquest domini inicial, van arribar els dos primers assajos i una transformació de cop de càstig pels Voltors (13-0). Els Senglars van reaccionar forçant una targeta groga dins de la zona de 22 contrària i, durant un llarg període van estar trucant a la porta dels punts pràcticament a la línia d'assaig, però una aferrissada defensa per part dels Voltors ho va impedir i el partit va entrar, fins a la mitja part, en una nova fase d'atac local on la precipitació en les decisions finals van impedir que s'ampliés el marcador.

Senglars i Voltors

La represa va iniciar-se amb un gerro d'aigua freda per als Voltors: el Torroella va aconseguir entrar a la 22 local mitjançant el seu joc de maul continuat i l'àrbitre va mostrar la segona targeta groga a Jeremías Santiago, el capità de l'equip, que va haver d'abandonar el camp de forma definitiva. En la posterior jugada, a més, els visitants anotarien el seu únic assaig del partit (13-5).

Panorama molt perillós el que es veia venir, però la reacció de l'equip va demostrar que, si s'aconsegueix la regularitat, aquest equip és capaç d'aconseguir grans fites. A partir d'aquest moment, tot l'equip es va rebel·lar contra la situació d'inferioritat i van jugar el millor rugby de la present temporada amb joc combinat a alta velocitat que es va traduir en un vendaval de joc que només va poder aturar l'àrbitre amb el xiulet final. Els assajos només van caure del costat local fins a arribar al 46-5 final que donava una merescuda classificació al Tarragona.

A partir d'ara es juga la fase final de la DHC, on els Voltors tenen la intenció de, per fi, jugar els playoffs pel títol de campió de Catalunya.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: