El CB Salou remunta i s'endú la victòria de Mataró

Els salouencs van aconseguir una victòria èpica i de prestigi a la pisa del Mataró-Feimat, un dels equips de la part alta de la Liga EBA (73-75)

El CB Salou va aconseguir diumenge una victòria important a la pista del Mataró-Feimat El CB Salou va aconseguir diumenge una victòria important a la pista del Mataró-Feimat CB SALOU
Dilluns, 19 Novembre 2018 08:43

Tercera victòria del Club Bàsquet Salou al Grup CA de la Liga EBA. Tota una gesta si tenim en compte que els equips salouencs van aconseguir-la a la pista del Mataró-Feimat, un dels equips situats a la part alta de la categoria.

El partit va tenir moltes alternatives en el marcador. Al final del primer quart s'arribava amb una avantatge de 25-13 per als locals, que tot feia preveure que el Mataró acabaria resolent el seu partit a casa. Però, els salouencs van fer un bon segon parcial (11-15), que va fer que arribessin als descans amb un marcador més ajustat (36-28).

El CB Salou va continuar competint al màxim nivell durant la segona part. Els mataronins semblava que no deixaven escapar el partit i van tornar a imposar-se en el tercer quart (21-19), però els salouencs van fer últim quart ple d'èpica i van aconseguir la remuntada en els últims minuts fins arribar al marcador definitiu de 73-75.

Aquesta victòria suposa un punt d'inflexió per al CB Salou, que ara se situa en l'onzea posició, amb 3 victòries i 6 derrotes. El pròxim diumenge 25 de novembre, a les 17h, rebran a la seva pista la visita del Flanigan Calvià.