Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

De l’acte protesta a una victòria més que necessària

Els roig-i-negres, que mai han baixat els braços, s’emporten tres punts importants guanyant a l’Alcorcón per 0 gols a 1

Imatge d'arxiu de Gus Ledes Imatge d'arxiu de Gus Ledes CEDIDA
Esports Xavi Turu - Reus Digital / GDDCT
Diumenge, 09 Desembre 2018 18:21

Acte de protesta del conjunt de Xavi Bartolo durant l'inici del matx davant l'Alcorcón. Els onze futbolistes plantats al mig del camp per donar un cop d'efecte a la pèssima gestió econòmica dels dirigents que ha portat gairebé al precipici al CF Reus. Tota la història del club no pot acabar en un no res. Els visitants, respectant la situació dels roig-i-negres no han disputat el primer minut de joc i s'han passat la pilota durant el clam dels reusencs.

Gol per agafar oxigen

Xavi Bartolo ha decidit donar entrada a David Querol i Alfred Planas. El davanter reusenc té el caràcter i l'empenta per estirar l'equip endavant i generar més joc ofensiu. Dit i fet. Al minut 19, s'ha produït un penal clar dins l'àrea rival i Gus Ledes ha pogut posar per davant al Reus. El desencert de cara a porteria el trencava el migcampista portuguès, després que els roig-i-negres portessin una llarga llista de partits sense poder retrobar-se amb el gol. La pena màxima ha fet que el col·legiat valencià del matx expulsés al defensa de l'Alcorcón amb vermella directa. L'encontre es posava de cara pels reusencs, tot i que encara quedava molt per endavant. S'havia de treballar i no perdre la regularitat ni la concentració dels primers quaranta-cinc minuts.

El Reus ha pogut arribar al descans amb una bombona d'oxigen extra. El gol ha donat consistència als catalans, que han controlat i dominat el matx a través de la pilota, la consistència i la seriositat defensiva. Futbolistes tots a una per guanyar la guerra als despatxos. Les pressions, el fet de no cobrar les nòmines i els handicaps financers, no han pogut amb Reus que, per moments, ha tornat a ser ell mateix i s'ha vist l'essència que feia temps que s'havia perdut. Un retrobament necessari perquè els reusencs poguessin creure en la victòria i recuperar les bones sensacions.

Lluita fins al final

El Reus ha hagut d'aguantar l'embrancada del conjunt madrileny. Els locals han buscat un atac i gol constant durant tot el segon temps. La mala notícia del partit ha estat la possible lesió al turmell de Querol. El "7" ha sortit del camp pel seu propi peu i s'espera que el handicap no s'allargui massa, ja que el futbolista català és més que necessari dins dels esquemes de Bartolo. L'Alcorcón s'ha llançat a l'atac i això ha permès que el conjunt ganxet hagi estat a punt de sentenciar el matx amb un gran contracop, que finalment ha acabat amb un xut creuat de Carbià que ha sortit fregant el pal.

L'esforç dels noranta minuts dels homes del tècnic lleidatà ha valgut la pena. Els roig-i-negres surten momentàniament del descens, amb una gran injecció de moral i, sobretot, escalant posicions per poder sortir del descens al més aviat possible i capgirar la dinàmica negativa d'aquests últims partits.

Fitxa tècnica:

AD Alcorcón: Lizoain; Alfonso, Burgos (Nono, 57’), Fernández, Bellvís; Sangalli (Pereira, 66’), Silvestre, Dorca, Galán, Peña (Aly, 22’) i Muñoz.

CF Reus: Edgar Badia; Moore; Catena, Olmo, Mikel Villanueva; Gus Ledes, Mario Ortiz Ricardo Vaz (Bastos, 76’); Querol (Juan Domínguez, 54’), Alfred Planas (Carbià, 67’) i Linares.

Gols: 0-1 M. 21 Ledes (P.)

Targetes grogues: Pels locals Burgos (50’) i Eddy (71’) i pels visitants Ricardo Vaz (47’)

Targeta vermella: Bellvís (19’).

Àrbitre: Saúl Ais Reig, del col·legi valencià.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 17 de LaLiga123, disputat a l’estadi Santo Domingo amb la presència de 3.236 espectadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: