Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell CE presenta els seus equips

Els de vermell enceten oficialment la temporada 2018-2019

Acte de presentació dels equips del Vendrell C.E. Acte de presentació dels equips del Vendrell C.E. FCF
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Desembre 2018 08:46

El municipal del Vendrell ha estat l’escenari aquest diumenge on s'ha presentat oficialment els equips del Vendrell CE d'aquesta temporada. Els jugadors han estat nomenats un a un, a mida que familiars i aficionats aplaudien la seva entrada al camp de joc.

Un cop tots els jugadors han estat presentats s’ha llegit el ‘Manifest del Món de l’esport per a l’eliminació de la violència envers les dones’, escenificant el compromís de l’entitat per eradicar aquesta xacra social.

El president del club, Jaime Robles, s’ha dirigit als assistents instant-los a gaudir de l’experiència dels seus fills al futbol, sense prevaler cap valor més, respectant la tasca dels entrenadors.

Per la seva part, Rafael Pinedo, directiu de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i sotsdelegat de la FCF a Tarragona ha posat en relleu la tasca del club per seguir prioritzant la formació de les persones, i agraint l’esforç que també fan tots els que acompanyen els jugadors jornada rera jornada.

Ha tancat el torn de paraules, el sotsdelegat de la FCF al Baix Penedès, Toni Cansino, ha també felicitat el club per la seva tasca i ha encoratjat el president i la seva junta directiva a seguir treballant per millorar.

equips El Vendrell CE

Un cop finalitzats els parlaments, els jugadors s’han agrupat per fer-se una foto de família.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: