Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

My-Ju Cunit s’emporta dues medalles de bronze al Campionat d’Europa de Taekwondo

A més de dues cinquenes posicions durant la disputa del Campionat d’Europa de Taekwondo a Marina D’or

La primera medalla de bronze va ser per Judith Córdoba -a la imatge- a la categoria Pre Cadet -30Kg, i la segona per Pedro Mendoza a la categoria Junior -51Kg La primera medalla de bronze va ser per Judith Córdoba -a la imatge- a la categoria Pre Cadet -30Kg, i la segona per Pedro Mendoza a la categoria Junior -51Kg MY-JU CUNIT
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Desembre 2018 18:45

La setmana passada l’equip de Taekwondo, l'esportiu My-Ju Cunit, va aconseguir una nova gesta al guanyar-ne dues medalles de bronzes i aconseguir dues quartes posicions al Campionat d’Europa de Taekwondo. Després d’haver-hi aconseguit 8 medalles a l’Open de Rotterdam.

La primera medalla de bronze va ser per Judith Córdoba a la categoria Pre Cadet -30Kg, i la segona medalla va ser per Pedro Mendoza a la categoria Junior -51Kg. A quarts de finals i cinquens classificats van quedar David Lorente i Sheila Guesmi.

Jada Van Winjgaarden, la jove promesa de l’equip no va poder competir en el campionat a causa d’una lesió competint amb la selecció espanyola en el combat a semifinals contra la representant russa.

Per la seva banda, Marc Ciércoles va guanyar el primer combat per la mínima contra Ucraïna. Myriam Córdoba va perdre el primer combat per la mínima i Javier Lizandra va caure en primera ronda.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: