Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tebas no garanteix que el CF Reus acabi la temporada a Segona

El president de La Liga es reuneix amb jugadors roig-i-negres per encarar l'impagament de les seves nòmines

Tebas, en una imatge d'arxiu Tebas, en una imatge d'arxiu REUSDIGITAL.CAT
Esports Reus Digital
Dimecres, 12 Desembre 2018 11:55

Embolica que fa fort. Si en les últimes jornades La Liga havia aparegut com un possible salvador del CF Reus, el seu president, Javier Tebas, ha posat aigua al vi. El directiu de l'ens esportiu s'ha trobat aquest dimarts a la tarda amb diversos jugadors del club roig-i-negre i el president de l'AFE, David Aganzo, per trobar la manera d'encarar l'impagament acumulat de tres mensualitats pels professionals del primer equip.

Un cop tancada la reunió, Tebas ha manifestat que no pot garantir que el CF Reus acabi la temporada a la Segona A, qüestió que molts donaven per feta un cop es va avançar que l'ens es faria càrrec d'abonar les nòmines dels jugadors fins al final de l'actual campanya, al juny de 2019. En tot cas, Tebas ha deixat entreveure que aquesta ha estat una primera presa de contacte per desencallar un conflicte que afecta el vestidor roig-i-negre, representat a la cimera per alguns dels homes més importants del vestidor.

Per tant, s'albiren dos possibles escenaris: El primer passaria perquè La Liga pagui els futbolistes i que aquests es quedin per disputar la segona volta de la lliga; el segon, perquè finalment optin per denunciar el CF Reus per poder anar-se'n amb la carta de llibertat sota el braç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: