Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Rugbi tanca els actes dels 50 anys amb la presentació d'una cervesa

La presentació de la cervesa commemorativa tindrà lloc aquest dissabte, 19 de gener, a les 11h, al Cafè Green Dog de la Plaça del Castell

El passat 17 de novembre es va fer una jornada de celebració amb partits i homenatges a antics jugadors El passat 17 de novembre es va fer una jornada de celebració amb partits i homenatges a antics jugadors REUS RUGBI CLUB
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 18 Gener 2019 17:55

El Cafè Green Dog acollirà aquest dissabte 19 de gener la presentació de la cervesa que commemora el 50è aniversari de l’esport del rugbi a Reus, amb l’edició d’una etiqueta personalitzada dedicada al Reus Rugbi Club, hereus dels pioners d’aquesta modalitat esportiva a la ciutat.

L’acte tindrà lloc a les 11 del matí, al Cafè Green Dog, situat a la Plaça del Castell. A la mateixa plaça, els nois i les noies que integren l'equip de la categoria sub 14 del Reus Rugbi Club realitzaran per a tothom una demostració de Touch rugby (una modalitat sense contacte).

Amb la presentació de la cervesa commemorativa del Reus Rugbi Club, que ha estat possible gràcies al Cafè Green Dog amb la col·laboració de Decathlon Reus, finalitzaran els actes de celebració de la excepcional fita de l’esport del rugbi a la ciutat.

Recordem que el passat 17 de novembre, coincidint amb la data exacta del 50è aniversari del primer partit de rugbi disputat per un club reusenc, es va fer una jornada de celebració amb partits i homenatges a antics jugadors. El Centre de Lectura va acollir, d’altra banda, l’exposició 'Reus Rugbi Club: 50 anys d’història' que recorria una trajectòria de mig segle, a través d’imatges, trofeus, equipaments i cartells.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: