Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CB Valls destitueix l'entrenador Francesc Canals

Jordi Balaguer tornarà a dirigir l'equip vallenc, tretze temporades després

Imatge d'arxiu de l'entrenador Francesc Canals, dirigint un partit d'aquesta temporada Imatge d'arxiu de l'entrenador Francesc Canals, dirigint un partit d'aquesta temporada TAC 12
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 14 Febrer 2019 08:52

L'ensopegada diumenge passat del CB Valls davant del CB Calvià, que arribava al pavelló Joana Ballart com a penúltim del grup CA de la Liga EBA, va ser la gota que ha fet vessar el vas. La directiva del Club Bàsquet Valls ha decidit destituir l'entrenador Francesc Canals, a manca de 10 partits per acabar la competció. Canals finalitza així una etapa de cinc anys a la banqueta, encara que mantindrà la seva vinculació amb la base i l'acadèmia vallenca.

Cal recordar que el Club Bàsquet Valls és desè a la Lliga EBA amb un balanç de 6 victòries i 10 derrotes, només dues victòries per damunt del playoff per la permanència. 

Jordi Balaguer torna a la banqueta del CB Valls

El substitut de Francesc Canals serà Jordi Balaguer, que ja va dirigir l'equip la temporada 2005-2006 a l'antiga LEB-2. Amb 49 anys i dilatada experiència a la Lliga EBA, és l'escollit per allunyar els vallencs de la zona de descens.

L'última experiència de Balaguer a les banquetes va ser la temporada passada i amb el Cerdanyola amb qui va descendir a Copa Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: