El Reus B debuta a l'Estadi amb una victòria contundent sobre el Martinenc

El filial roig-i-negre supera per 4 a 0 al Martinenc i es situa provisionalment a 6 punts del play-off d'ascens

Els jugadors del CF Reus B Cambrils celebren un dels gols contra el FC Martinenc, aquest migdia, a l'Estadi Municipal Els jugadors del CF Reus B Cambrils celebren un dels gols contra el FC Martinenc, aquest migdia, a l'Estadi Municipal CF REUS
Diumenge, 17 Febrer 2019 15:01

El CF Reus B Cambrils ha aconseguit sumar els tres punts en l'estrena de l'equip a l'Estadi Municipal de Reus. El filial roig-i-negre ha golejat el FC Martinenc per 4-0 en un partit dominat clarament pel conjunt d'Albert Company. Ruben Enri de penal a la primera part i Arnau Mañé, Adri Arjona i Xavi Fabra a la segona han estat autors dels gols reusencs.

El partit s'ha posat de cara ben aviat gràcies al penal transformat per Enri al minut 5 d'enfrontament. El CF Reus B Cambrils ha dominat tota la primera meitat, però no s'han vist gaires ocasions de gol malgrat comptar amb un Enri molt actiu a la zona atacant. El balanç ofensiu del Martinenc en els primers 45 minuts s'ha reduït a un xut creuat en el tram final de la primera part que no ha trobat porteria. A les acaballes del primer temps, s'aplanava més el camí de la victòria amb l'expulsió per doble amonestació del visitant Peque.

Reus B FC Martinenc

A la represa, l'equip d'Albert Company ha aprofitat a la perfecció la superioritat numèrica sobre la gespa per sentenciar el duel. Arnau Mañé, de cap, ha transformat el 2-0 al minut 53. Adri Arjona ha gaudit de dos bon u contra u davant del porter, però no ha pogut batre el porter rival fins al minut 63, quan ha fet pujar el 3-0 a l'electrònic. Poc després, al minut 67, Xavi Fabra marcaria el definitiu 4-0. El domini roig-i-negre ha seguit sent una realitat fins al final de l'enfrontament. Fins i tot Arjona ha tingut a les seves botes la cinquena diana. El Martinenc només ha pogut generar una mica de perill en els darrers compassos de partit, en un u contra u que ha aturat sense problemes Chechu Grana.

Amb aquesta victòria, el CF Reus B Cambrils escala fins a la 6a posició del grup 5 de Tercera Divisió, situant-se provisionalment a només 6 punts del play-off d'ascens a Segona B. El descens s'allunya a 16 punts quan falten 13 partits per finalitzar el campionat.

Diumenge vinent, el filial roig-i-negre visita el camp del Figueres a les 12.00 hores.