Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus B Cambrils posa el 22 de febrer d'ultimàtum a Onolfo perquè pagui

La plantilla i tots els treballadors del club encadenen cinc mesos sense cobrar i no descarten 'prendre qualsevol mesura dràstica'

Els jugadors del 'B' celebren un gol al Municipal de Cambrils Els jugadors del 'B' celebren un gol al Municipal de Cambrils CF REUS
Esports Reus Digital
Dimecres, 20 Febrer 2019 21:50

Els jugadors del CF Reus B no poden més. La plantilla del filial roig-i-negre ha expressat de nou el seu malestar pels imgaments de sou per part de la propietat del club. Aquest cop s'han queixat a través d'un dur comunicat en què lamenten "la lamentable gestió" de la SAE per part de l'anterior màxim accionista, Joan Oliver. La Asociación española de futbolistas (AFE) l'ha difòs igualment pels seus canals de comunicació, tot mostrant d'aquesta manera el seu suport als futbolistes. Els joves carreguen també contra el nou propietari, Clifton Onolfo, tot advertint-lo que si abans del proper divendres, dia 22 de febrer, no han cobrat, no es descarta prendre "una mesura dràstica" en defensa dels seus interessos.

En el text dels nois del planter, s'hi exposen diversos fets de manera cronològica. Si bé han acumulat cinc mesos sense cobrar, el cas és que asseguren que tan sols van poder-se reunir un cop amb Oliver, i que aquest els va garantir que la venda del CF Reus estava feta, raó per la qual es pagaria aviat a tothom. "Creiem que l'anterior màxim accionista ha jugat amb els sentiments de l'afició i dels treballadors", s'apunta al document. Amb tot, el filial no només dispara contra l'anterior directiu, sinó també contra el nou president, Clifton Onolfo. "Vam mantenir amb ell una reunió el 29 de gener a l'NH, i ens va dir que seguiria treballant pel bé de l'entitat", s'apunta.

Davant la dramàtica situació, molts jugadors del filial van demanar "sortir del club per buscar nous projectes abans que es tanqués el mercat de fitxatges, el passat 31 de gener", se subratlla. Tot i això, la nova direcció "no va deixar sortir a ningú de l'entitat". També s'esmenta una altra data, el 6 de febrer, quan pendents dels cobraments, als jugadors se'ls va dir que hi havia "problemes burocràtics". El dia 14, amb tot, se'ls va indicar que els directius "ja tenien tots els comptes bancaris" per fer els abonaments de les nòmines, quelcom que per ara no s'ha fet.

El 'B' també lamenta comptar amb tan sols vuit jugadors disponibles en alguns entrenaments, cosa que "resulta impossible preparar un partit". Tot i això, el filial està situat a la setena plaça de Tercera, amb 41 punts. En aquesta línia, des del filial s'indica que "hem demostrat sempre la màxima professionalitat, hem competit en tot moment al màxim nivell i així ho demostra la classificació i tots els resultats obtinguts fins al dia d'avui". El bloc agraeix finalment el suport de l'AFE per "les ajudes que estem rebent tots els jugadors del CF Reus B Cambrils".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: