Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salvats !!!

El CB Valls aconsegueix la permanència a la Liga EBA després d'una victòria apoteòsica davant del Cornellà (82-50)

Els jugadors del Club Bàsquet Valls celebren la permanència al final del partit Els jugadors del Club Bàsquet Valls celebren la permanència al final del partit TWITTER CB VALLS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 13 abril 2019 23:53

El Club Bàsquet Valls tornarà a jugar la temporada vinent a la Liga EBA. Aquest dissabte ha aconseguit segellar la permanència al pavelló Xavi Tondo, després d'una victòria contundent davant del Cornellà (82-50). 

Els jugadors vallencs han estat molt encertats amb el tir exterior, una de les claus de la victòria. Al primer quart, el CB Valls Nutrion ja s'avançava amb un marcador favorable (20-7). L'encert exterior des de la línia dels tres punts, combinat amb el domini del rebot, ha fet que els locals anessin al descans amb una avantatge superior (43-19).

A la represa, els jugadors de Jordi Balaguer han mantingut un nivell de concentració molt alt i han finalitzat el tercer quart amb una diferència notable (60-28). Tot el pavelló vallenc -que registrava un ple absolut i un ambient festiu- ja entonava la victòria i la permanència. I així ha estat. El CB Valls Nutrion s'ha imposat per 82-50 al Cornellà i aconseguia una victòria que li dona la salvació a la Liga EBA, una jornada abans de finalitzar el campionat. 

Per la seva part, el Flanigan Calvià -l'equip que es jugava la permanència amb el Valls- ha perdut en l'últim instant davant del Mataró Feimat (86-88). Els mallorquins s'ho jugaran tot en el play-out per la permanència. El CB Valls ha fet una piulada molt esportiva al seu compte de Twitter on desitjava sort al conjunt de Calvià: "En un final trepidant i pel d'urgències, la sort ha caigut de la nostra banda. Desitgem al CB Calvià tota la fortuna del món. La temporada vindent us volem veure competint amb nosaltres a la lliga EBA".

Després d'aquesta penúltima jornada, el CB Valls té un balanç de 9 victòries i 16 derrotes. Els vallencs finalitzaran la temporada visitant el CB Salou, el 27 d'abril, a les 19h, en un derbi intrascendent ja que ambdós equips ja han fet els deures.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: