Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ofereix activitats esportives per a infants i joves per Setmana Santa

S'ofereix casals, jornades de tecnificació i esports alternatius, del 15 al 18 d’abril

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats adreçades als infants i als joves del 15 al 18 d’abril L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats adreçades als infants i als joves del 15 al 18 d’abril CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 14 abril 2019 21:43

Per fomentar la pràctica d’esport i donar suport a les famílies durant la Setmana Santa, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats adreçades als infants i als joves del 15 al 18 d’abril. Enguany, en concret, els ofereix casals, jornades de tecnificació d’handbol, de tennis, de natació i de futbol sala, pel matí (de 9 a 13.30h); i esports alternatius, per la tarda (de 15.30 a 17.30h).

Els casals estan dirigits als nens i nenes a partir dels 3 anys. Pretenen promoure les normes de convivència i respecte mutu i combinen la pràctica esportiva (bàsquet, handbol, natació...) amb activitats relacionades amb la natura i tallers de manualitats. Als infants a partir dels 3 anys s’adreça igualment la proposta d’esports alternatius (senderisme, BTT, etc.), prevista a la tarda.Les jornades de tecnificació del matí, en canvi, estan pensades per als infants a partir de 6 anys.

D’altra banda, els nens i nenes inscrits a les activitats de Setmana Santa també rebran la visita de la Federació d’Associacions de Discapacitats Físics i Orgànics Mestral COCEMFE de Tarragona que, tal com ha fet en anys anteriors, durà a terme unes sessions en què els infants podran experimentar per si mateixos que l’esport és per a tothom.

Així mateix, l’Ajuntament brinda als infants i joves la possibilitat d’allotjar-se a l’Alberg Esportiu Àster de l’Hospitalet de l’Infant; i servei de menjador i d’acollida. Tot, a uns preus molt assequibles, més barats per als empadronats al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: