Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla esgarrapa un punt del camp del Prat en l'últim minut de partit

Joel Marín va aconseguir marcar el gol de l'empat al minut 89' (1-1) 

Imatge del partit disputat ahir entre l'AE Prat i el CF Pobla de Mafumet Imatge del partit disputat ahir entre l'AE Prat i el CF Pobla de Mafumet CF POBLA DE MAFUMET
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 15 abril 2019 08:40

El CF Pobla de Mafumet va aconseguir empatar aquest diumenge al migdia a 1 contra l'AE Prat, segon classificat del Grup V de la Tercera Divisió, gràcies a un gol en l'últim minut de partit.

El partit va començar molt igualat per ambdós equips, amb diverses ocasions de gol. Tot i així, les més clares les va tenir el Prat.

A la segona part, al minut 70, l'equip local va veure com li anul·laven un gol, per fora de joc. Però 9 minuts més tard, Pedro ho aconseguia i posava l'1 a 0 en el marcador. Quan el Prat ja donava el partit per guanyat, al minut 90, el davanter Joel va aconseguir marcar i endur-se, finalment, 1 punt.

Els homes d'Alberto Gallego es mantenen, una setmana més, en la tretzena posició, amb un total de 43 punts. El proper dijous, a les 20.30 hores, s'enfrontaran al CP San Cristóbal, a casa.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: