Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El “Mundialito” es juga a Riudoms

Les instal·lacions municipals acolliran més de 70 partits en 5 dies / S’espera la visita de centenars de jugadors i acompanyants

L’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret Llauradó, amb els jugadors del CD Riudoms que participen a la competició L’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret Llauradó, amb els jugadors del CD Riudoms que participen a la competició AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 15 abril 2019 16:14

La 25a edició del “Mundialito”, batejat en aquesta ocasió com a “Mundialito de la Costa Daurada” que se celebra del 13 al 21 d'abril en diversos municipis del Camp de Tarragona, també es juga a les instal·lacions esportives de Riudoms. Els millors clubs de món participen en aquest magnífic Torneig Internacional que es disputa des de Prebenjamí de Segon any fins Categoria Infantil. La competició ha reunit a més de 300 equips i gairebé 5.000 participants provinents de més de 40 països dels 5 continents. Les competicions són en cinc categories de Futbol 7 i una categoria de Futbol 11.

Del 14 al 18 d’abril, a Riudoms es disputaran més de 70 partits amb la participació d’equips com Sporting de Portugal, Barça Academy Pro NY, FC Porto, Usa Int. FC Wizards, CA Barra da Tijuca, Club América de México, Rangers FC, etc. A més a més, dels equips locals de poblacions com Riudoms, Mont-roig del Camp, Tarragona, Torreforta, Vilaseca, Salou, Cambrils, etc.

Els valors del Mundialito

La missió del “Mundialito” és potenciar l'esport a les edats primerenques, intentant arribar a milers de nens de tots els racons del planeta, en aquest cas utilitzant el Futbol com a vehicle social. Amb el compromís de recrear un veritable Mundial de Futbol en un format de competència esportiva, però amb el concepte fonamental que l'esport suposa educació i que s'han d'aconseguir resultats des de la formació.

Un dels pilars fonamentals de la missió del “Mundialito” és reunir nens de tot el planeta, un gresol de persones sense distinció de color, idioma o religió demostrant així al món que les noves generacions es preparen per a l'esport i per a la vida. L’objectiu d’aquesta entitat és organitzar el Torneig Infantil més gran del planeta, líder a Europa i al món, reconegut per la seva responsabilitat social, qualitat de serveis, la seva trajectòria i capacitat d'innovar permanent i fonamenta la seva tasca social, i també empresarial, en els seus valors de qualitat, confiança i compromís social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: