Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El campionat de Balls Esportius es consolida aquesta Setmana Santa a Cambrils

El II Iberica Dancesport se celebrarà entre els dies 18 al 21 d’abril al Pavelló Municipal d’Esports

Imatge de la primera edició de l'Iberica Dancesport celebrat l'any passat a Cambrils Imatge de la primera edició de l'Iberica Dancesport celebrat l'any passat a Cambrils CAPTURA DE PANTALLA RTVE
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2019 08:10

Una Setmana Santa més, el ball esportiu serà el protagonista al Pavelló Municipal d’Esports de Cambrils amb motiu del II Iberica Dancesport, que es consolida com un dels festivals de ball esportiu de major renom al país. La competició a Cambrils es celebrarà del 18 al 21 d’abril i aquest any comptarà amb moltes novetats.

L’esdeveniment va donar el tret de sortida el passat 29 de març amb dos novetats: una és la celebració de l'Iberica Training Day, un Campus especial per a nens que s’inicien al mon del ball esportiu, on podran rebre classes particulars o en grup per part dels professors nacionals e internacionals de més renom. L’altre novetat va ser la celebració de la Festa del Ball, un esdeveniment obert al públic.

Les competicions

Entre les competicions Top Internacionals podrem gaudir aquests dies de dos World Open a un gran nivell mundial, el World Open Llatins es va situar l'any passat en el segon lloc amb el coeficient més alt del món i el World Open Standard entre els primers. Un altra novetat i competició a destacar és el DSE European Children Grand Prix que es disputarà entre dissabte i diumenge i forma part d’un circuit europeu per a nens.

Entre les novetats d’aquest 2019 cal destacar la celebració del Campionat de Breaking Bgirl, una competició classificatòria pel Mundial de Xina, una modalitat que ja està considerada com a esport olímpic i així ho farà a les properes Olimpíades de París 2024. També cal destacar el nou International Cup Choreographic Dance del que podrem gaudir aquest divendres 19 d’abril.

Enguany s’han inscrit més de 1.100 parelles (2.200 esportistes) de 30 països diferents; que seran avaluades per 49 jutges provinents d’arreu del mon.

L'Iberica Dancesport

El II Iberica Dancesport II és un esdeveniment organitzat i produït per Anada Events gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils. Les entrades es podran comprar a les taquilles a l'entrada del pavelló d'esports (Majors de 12 anys 15€, Jubilats i residents a Cambrils 8€ i nens menors de 12 anys gratis).

Es tracta d'un dels esdeveniments esportius de major envergadura i importància que se celebra en el municipi i atreu a milers de persones entre participants, jutges i públic que contribueixen a la dinamització del municipi tant a nivell econòmic, com a la difusió de la marca "Cambrils" tant a nivell nacional com a internacional.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: