El Nàstic aconsegueix la primera victòria de la temporada contra l'Amorebieta

El gol de Guillermo, abans d'anar al descans, ha estat suficient perquè els tres punts es quedessin al Nou Estadi (1-0)

Imatge del partit disputat aquesta tarda al Nou Estadi Costa Daurada entre el Nàstic de Tarragona i la SD Amorebieta Imatge del partit disputat aquesta tarda al Nou Estadi Costa Daurada entre el Nàstic de Tarragona i la SD Amorebieta CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 25 Setembre 2022 20:53

Les Festes de Santa Tecla han portat sort al Nàstic, que ha aconseguit el primer triomf de la temporada davant de l'Amorebieta (1-0). El partit i el joc no han estat gaire brillants, però la victòria trenca un mal inici de lliga.

Abans del partit, s’ha guardat un respectuós minut de silenci al Nou Estadi Costa Daurada en memòria de Pau López Gual, exjugador del sènior masculí de futsal i entrenador dels equips formatius de la mateixa secció grana.

El gol no ha arribat fins al minut 43, quan Pablo López ha fet una centrada des de la banda dreta que Guillermo ha rematat amb el cap al fons de la xarxa (1-0). Amb aquest marcador s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part, la defensa del Nàstic ha patit bastant. L'equip basc hauria pogut empatar en tres o quatre ocasions clares. La més clara ha estat un xut de Pradera, al minut 84, que ha rematat a la creueta.

Finalment els tres punts s'han quedat a casa i el Nástic surt de la zona de descens i se situa en l'onzena posició, amb 11 punts.

Les 4.029 persones que han assistit al Nou Estadi Costa Daurada han celebrat la victòria amb la música de l''Amparito Roca', com no podia ser d'una altra manera.