Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CP Calafell alça el seu primer títol de Lliga Catalana

Els del Baix Penedès han igualat un 1-3 per portar la final masculina a les faltes directes, on han estat més encertats que el CE Noia Freixenet (6-5)

El CP Calafell s'ha proclamat aquest diumenge campió de la Lliga Catalana El CP Calafell s'ha proclamat aquest diumenge campió de la Lliga Catalana FCP
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Novembre 2022 00:32

La final masculina de la Lliga Catalana disputada aquest diumenge entre CE Noia Freixenet i CP Calafell ha tingut un desenllaç èpic, perquè no s'ha decidit fins arribades les faltes directes. El CP Calafell ha tornat a fer història i s'ha proclamat campió de lliga.

Durant el temps reglamentari s'ha vist una primera part de molt tempteig per part dels dos equips, que han marxat a vestidors amb empat a un. La segona part ha tingut un inici clarament dominat pel CE Noia Freixenet. Una clara mostra n'és el gol de Martí Gabarró 30 segons després de xiular-se'n l'inici; mentre que Eloi Mitjans ha anotat el seu segon per augmentar fins als dos gols l'avantatge cavista. Només el porter verd-i-blanc, Gerard Camps, ha sigut capaç d'aguantar l'equip en aquest moment i ha merescut el premi MVP a millor jugador de la final.

El tram final ha sigut ple d'anades i vingudes, i el Parlem CP Calafell, empès per la multitud de seguidors que tenia a la graderia, ha retallat amb una falta directa transformada per Arnau Xaus i ha empatat amb el segon gol de Sergi Miras.

Cap dels dos equips ha sigut capaç de desfer la igualada a la pròrroga, i les faltes directes han tombat el títol cap al Baix Penedès. Arnau Xaus, Martí Casas i Sergi Miras han marcat tres de les cinc directes que ha tirat el Calafell, mentre que pel Noia només han anotat Martí Gabarró i Kyllian Gil. Al final, CP Calafell 6 - CE Noia Freixenet 5.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: