El Nàstic remunta i s'imposa al líder

La victòria contra el Castelló per 2 a 1 manté l'equip grana a la zona de play-off

Imatge del partit Nàstic - Castelló disputat aquesta tarda al Nou Estadi Costa Daurada Imatge del partit Nàstic - Castelló disputat aquesta tarda al Nou Estadi Costa Daurada CLUB GIMNÀSTIC
Dissabte, 19 Novembre 2022 19:29

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit una victòra de mèrit aquesta tarda al Nou Estadi Costa Daurada, després de vèncer per 2 a 1 el CD Castelló, líder del Grup II de la Primera Federació. Els de Raül Agné han lluitat fins al final i han pogut remuntat el gol inicial dels visitants.

La primera ocasió pel Nàstic ha arribat al minut 5, a partir d'una jugada d'estratègia que ha finalitzar Pedro del Campo, amb un xut ajustat al pal que ha atrapat el porter del Castelló Alfonso. La resposta del conjunt orellut no s'ha fet esperar i, al minut 6, Fabricio ha fet una rematada lateral que Manu García ha hagut d'aturar en dos temps. Al 14', el Nàstic ha gaudit d'una doble ocasió de gol. Jugada personal de Pablo Fernández, que ha superat la defensa, però la seva passada no ha trobat Guillermo per rematar a plaer. La jugada, però, ha continuat i Robert Simon ha enviat la pilota a la creueta.

El gol del CD Castelló ha arribat al minut 41. Ha estat una centrada enverinada de M.Sánchez que ha acabat entrant per l'escaire de la porteria grana (0-1).

I ja, en temps de descompte, al 47', el capità Joan Oriol ha recuperat una pilota dividida, ha buscat posició de xut i ha enviat l'esfèrica a la base del pal, un gol que tornava la igualtat al marcador (1-1). Amb aquest resulat s'arribava al descans.

Ja a la represa, al minut 51, Manu García ha estat providencial per evitar un gol del Castelló. El porter grana ha posat un peu per enviar a córner la rematada de Fabricio i, al servei de cantonada, ha volat per evitar el gol olímpic.

El partit ha entrat en una fase d'alternatives entre ambdós equips, que podien decantar la balança en qualsevol de les dues porteries. Un Nàstic lluitador no parava d'insistir fins que ha trobat el premi final. Al 88', el sorià Javier Bonilla ha executat una falta lateral a la perfecció que s'ha colat pel segon pal (2-1).

El Nou Estadi Costa Daurada ha embogit amb el gol grana i, després dels 5 minuts de temps afegit i de patiment, ha vist com la victòria es quedava a casa.

Gràcies a aquests tres punts, el Nàstic es consolida en la cinquena posició del Grup II de Primera Federació, en zona de play-off, amb 19 punts.

En la pròxima jornada, el Nàstic visitarà diumenge vinent a les 12h el camp del Real Unión Club.