Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Palau Blaugrana veu la pitjor versió d'un Reus Deportiu que surt golejat per 8 a 3

Els reusencs perden per un resultat contundent que manté el Barça invicte a l'OK Lliga

Imatge del "clàssic" disputat avui al Palau Blaugrana Imatge del "clàssic" disputat avui al Palau Blaugrana REUS DEPORTIU
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Dissabte, 26 Novembre 2022 20:27

Els duels entre FC Barcelona i Reus Deportiu Virginias són considerats com el clàssic de l'hoquei patins. Són d'aquells partits especials que tots els aficionats a aquest esport tenen marcats al seu calendari. En aquest encontre, ambdós conjunts arribaven amb bones sensacions, després de la victòria dels homes de Jordi Garcia contra el Lleida Llista per 3 gols a 0 el passat dimarts i el triomf dels blaugranes a la pista del Liceo, dimecres.

Aquest dissabte, hi havia dues baixes importants (una per cada equip). Mentre els reusencs continuen arrossegant la inexplicable baixa de Raül Marín, el FC Barcelona no podia disposar de Matías Pascual, intervingut, el passat 16 de novembre de la fractura de tíbia i peroné de la cama dreta, que va patir a la semifinal del Mundial contra Itàlia.

Tot i això, el partit tenia, a priori, tots els ingredients per ser un bon espectacle, amb el FC Barcelona sense conèixer la derrota i un Reus Deportiu segon a la classificació, empatat amb el CP Calafell.

En els primers minuts de partit els dos tècnics han apostat per un joc d'estudi, per intentar marcar el ritme de la bola i aprofitar les errades del contrari. Ha estat l'equip entrenat per Edu Castro qui s’ha fet amb el domini del joc, tancant el Reus Deportiu dins de la seva pròpia àrea i buscant constantment la porteria defensada per Càndid Ballart. Fruit d'aquesta pressió ha arribat el primer gol dels blaugranes, quan Joao Rodrigues ha aprofitat un refús del porter roig-i-negre per fer l'1 a 0.

Aquest gol ha fet reaccionar els reusencs que han començat a posar a prova a Sergi Fernández, amb xuts des de fora l'àrea, mentre que els blaugranes intentaven sortir ràpidament a la contra i, en atac estàtic, tancaven el Reus dins de la seva àrea.

Al minut 17, un contacte de Sergi Aragonès a Sergi Panadero, dins de l'àrea, ha estat interpretat pels àrbitres com a penal, i el jugador reusenc ha vist la targeta blava, Helder Nunes transformava el penal i feia el 2 a 0 que donava més tranquil·litat al FC Barcelona.

La millor oportunitat del Reus Deportiu ha vingut al minut 31, quan Marc Julià ha provocat un penal que ha aprofitat Sergi Aragonès per reduir diferències i fer pujar el 2 a 1 a l'electrònic del Palau Blaugrana. L'alegria roig-i-negre, però, només ha durat 20 segons, perquè, de nou, Joao Rodrigues ha aprofitat una passada al segon pal, per fer el 3 a 1, resultat amb el qual s'arribaria al descans. L’entrenador Jordi Garcia havia de replantejar coses per treure alguna cosa de profit en aquest partit.

A la segona meitat, el Reus Deportiu ha sortit abocat a l'atac, però amb un joc descontrolat i sense agressivitat. Això ho va aprofitat Helder Nunes per rebre una passada dins de l'àrea roig-i-negre, i empènyer la bola per sota de Càndid Ballart. El resultat s’ampliava fins al 4 a 1.

Amb el marcador a favor, el Barça ha controlat el partit, mentre que el Reus Deportiu començava a carregar-se de faltes. La superioritat dels locals s’ha manifestat al minut 35, quan Sergi Panadero ha marcat el 5 a 1, després d'una passada al segon pal de Sergi Llorca.

El partit avançava i els de Jordi Garcia no es trobaven a gust sobre el parquet del Palau. Els reusencs movien la bola sense intensitat i sense crear perill davant Sergi Fernández. Per la seva banda, els jugadors del FC Barcelona s'agradaven i una concessió portuguesa entre Helder Nunes i Joao Rodrigues ha servit perquè aquest últim fes el 6 a 1 amb una rematada de primeres. Poc després, Marc Grau ha aprofitat una nova pèrdua de bola dels jugadors roig-i-negres per marcar el 7 a 1.

Aquest contundent marcador reflectia el que es veia sobre la pista. L'intent de maquillar el resultat final, per part dels jugadors roig-i-negres han trobat la recompensa a 4 minuts del final, quan el FC Barcelona ha fet la seva desena falta i Marc Julià ha marcat el 7 a 2 en l'execució de la falta directa.

Uns segons després, Pau Bargalló també ha aprofitat la desena falta dels reusencs per fer pujar el 8 a 2. Mentre que el jugador de la planter reusenc Guillem Jansà, ha estat l'autor del darrer gol del partit en el darrer segon, per posar el definitiu 8 a 3.

Així doncs, dur correctiu per a un Reus Deportiu Virginias que pateix la segona derrota a l'Ok Lliga. Els homes de Jordi Garcia hauran de treballar tota la setmana per oblidar aquesta derrota i canviar moltes coses per rebre, dissabte a les 9 del vespre, la visita del CP Voltregà de Lluís Teixidó.

Fitxa tècnica:

FC Barcelona (8): Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Helder Nunes i Joao Rodrigues.

Reus Deportiu Virginias (3): Càndid Ballart, Sergi Aragonès, Marc Julià, ‘Checco’ Compagno i Diego Rojas.

Àrbitres: Miguel Díaz Cosme i David Pedrola Valls.

Gols: (‘7) 1-0 Joao Rodrigues; (’17) 2-0 Helder Nunes (p.); (’21) 2-1 Sergi Aragonès (p.); (’22) 3-1Joao Rodrigues; (’29) 4-1 Helder Nunes; (’36) 5-1 Sergi Panadero; (’44) 7-1 Marc Grau; (’47) 7-2 Marc Julià (f.d.); (’47) 8-2 Pau Bargalló (f.d.); (’50) 8-3 Guillem Jansà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: