Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Triomf del CB Valls amb esmaixada final (69-68)

Els vallencs s'imposen "in extremis" al CN Helios Basket i s'enfilen fins a la tercera posició

Imatge de l'esmaixada de Marcus V. Toledo, que ha donat la victòria final al CB Valls davant del CN Helios Basket, avui al Joana Ballart Imatge de l'esmaixada de Marcus V. Toledo, que ha donat la victòria final al CB Valls davant del CN Helios Basket, avui al Joana Ballart FRAME ESPORT PLUS TV
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Novembre 2022 20:44

El Club Bàsquet Valls ha tornat a aconseguir una victòria èpica al Joana Ballart davant del CN Helios Basket (69-68), gràcies a una esmaixada final de Marcus V. Toledo. 

Tot i que el conjunt de Saragossa visitava el Joana Ballart com a cuer de la classificació, la veritat és que li ha posat les coses molt difícils al CB Valls, que ha hagut de disputar un partit molt trabat. 

Al final del matx, quan faltaven 13 segons per acabar, el CB Valls perdia per 68 a 67 quan ha fet el seu darrer atac i Marcus V. Toledo aconseguia agafar el rebot en atac i encistellar amb una esmaixada que donava la victòria als locals. 

Gràcies a aquesta victòria, el CB Valls se situa provisionalment a la tercera posició de la C-2 de la Lliga EBA, amb un balanç de 6 victories i 3 derrotes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: