Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic confirma la bona dinàmica amb una nova victòria a domicili (2-3)

El conjunt tarragoní s’imposa al Real Unión d'Irún gràcies a una gran primera hora de joc

Imatge del partit Real Unión - Nàstic disputat aquest migdia a Irún Imatge del partit Real Unión - Nàstic disputat aquest migdia a Irún EVA PASCUAL / REAL UNÍON
Esports Abel Casanovas
Diumenge, 27 Novembre 2022 19:40

El Gimnàstic de Tarragona ha sumat els tres punts a domicili en el partit que els ha enfrontat al Real Unión d’Irún. Els grana, tot i haver acabat demanant l’hora, han sabut fer valer la superioritat mostrada durant la primera hora de joc.

Raül Agné ha decidit sacsejar l’onze inicial introduint tres canvis respecte al que va vèncer al Castelló el camp de setmana passat; Gorostidi, Andy Escudero i Èric Montes entraven per Perdo del Campo, Robert Simón i Marc Montalvo. Unes variants que de seguida han donat resultat al tècnic aragonès gràcies a una actuació superlativa d’Andy Escudero.

Escudero ha estat l’encarregat de crear la primera ocasió del partit al minut 3. Passada a l’àrea que el davanter del Nàstic ha fet entrar al fons de la xarxa per sumar el seu cinquè gol com a grana (0-1). Inici immillorable del Nàstic que ja es veia per davant al principi del partit.

Més enllà de conformar-se, els tarragonins han continuat posant setge a la porteria basca i de nou Andy ha provat un xut que no ha entrat per ben poc. El Nàstic se sentia còmode malgrat que el Real Unión anava agafant protagonisme a través de la possessió de la pilota. Tant és així que al minut 10’ ha gaudit d’una doble ocasió que s’ha acabat perdent fora de la porteria de Manu Garcia.

Els bascos gaudien de l’esfèric però les imprecisions impedien fer mal a un Nàstic ben plantat sobre la gespa de l’Stadium Gal. Ja als quasi 20’ minuts de partit, arran d’un error del porter del Real Unión, Aaron Rey ha agafat la pilota i amb una bona rosca l’ha enviat al pal. Els tarragonins buscaven un 0-2 que ha acabat arribant nou minuts després, Aaron Rey es refeia de l’errada anterior i amb un xut des de l’interior de l’àrea marcava el seu primer gol com a jugador grana (0-2). El Nàstic seguia ben posicionat i aguantava els pocs atacs que proposava el conjunt d’Irún, fins que al minut 41’ Guillermo ha estat a punt de caçar una centrada de Pablo Fernández.

Amb el resultat de 0-2 es posava punt final a la millor primera part de la temporada del Nàstic.

A la represa, els grana han sortit amb la idea de sentenciar el partit per la via ràpida. Primer, ha estat Gorostidi qui ha vist com l’àrbitre li anul·lava un 0-3 que finalment ha aconseguit el capità Joan Oriol gràcies a un bon llançament de penal al minut 61.

El Nàstic veia com el partit anava coll avall fins que el migcampista del conjunt basc Chema Rodríguez, ha retallat distàncies posant l’1-3 al marcador. Un cop que no ha acabat d’encaixar del tot bé l’equip tarragoní, ja que quinze minuts més tard Montoro situava el 2-3 a l’electrònic. Tocava fer un exercici de resistència que finalment s’ha realitzat amb èxit i el resultat no s’ha mogut més.

Amb aquesta victòria el Nàstic es fiança a la zona de play off, ocupant la tercera posició amb 22 punts.

La pròxima cita dels tarragonins tindrà lloc diumenge 4 de desembre a les 18.00 contra el Centre d’Esports Sabadell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: