El CP Calafell cau amb el Benfica amb la cara ben alta (5-3)

Els portuguesos van encarrilar el partit amb 3 gols en els primers minuts però els verds van oferir resistència en el debut a la fase final de la Champions

Jan Escala va ser l'autor d'un dels gols del Parlem CP Calafell Jan Escala va ser l'autor d'un dels gols del Parlem CP Calafell DAVID VALIENTE / ARXIU / FEP
Divendres, 27 Gener 2023 10:21

El CP Calafell va debutar aquest dijous a la fase final de grups de la Champions League amb una derrota per 5 a 3 contra el Benfica a l'imponent pavelló Da Luz de Lisboa.

Els de Ferran López van saber resistir davant el Benfica durant tot el matx però no van evitar l'eficàcia golejadora dels portuguesos, que en els primers 10 minuts ja s'havien avançat amb un 3-0, amb gols de Pablo Álvarez, Lucas Ordóñez i João Pinto. Tot i així, Humberto Mendes va aconseguir retallar distàncies·(3-1), però Álvarez va tornar a marcar pel Benfica (4-1). Jordi Ferrer i Jan Escala van donar emoció i van tornar a posar el Calafell a dins del partit, amb el 4-2 i 4-3 respectivament, fins que Roberto Di Benedetto va anotar el definitiu 5-3, que donava la victòria definitiva als portuguesos.

Cal recordar que el Grup A, -el grup de la mort-, el completen el Deportivo Liceo i la UD Oliveirense.