Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona adjudica les obres d'adequació del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània

La instal·lació de gespa artificial i una sèrie de millores permetran que sigui un camp homologat per acollir competicions professionals de primer nivell

Imatge d’arxiu del camp de rugbi de l’Anella Mediterrània Imatge d’arxiu del camp de rugbi de l’Anella Mediterrània ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Febrer 2023 18:30

L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat les obres d’adequació del camp de rugbi a l’Anella de Mediterrània a l’empresa Fieldturf Poligras S.A., per un import de 392.170,75 € amb l’IVA inclòs. Els treballs consistiran a substituir l’actual gespa natural per gespa artificial i en una sèrie d’actuacions de millora, sobretot pel que fa a la seguretat dels esportistes.

Les obres, que tenen un termini d’execució de dotze setmanes, permetran que el camp de rugbi disposi de les dimensions i les característiques requerides per tal que la instal·lació esportiva rebi l’homologació per part de la Federació Espanyola de Rugby (FEB). El paviment esportiu de gespa artificial serà apte per complir amb la vigent normativa  'World Rugby'. En definitiva, aquestes obres permetran que el camp pugui acollir competicions d’àmbit nacional i internacional.

Per fi, un camp de rugbi

“En poques setmanes, Tarragona disposarà, per fi, d’un veritable camp de rugbi”, ha manifestat la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, que ha recordat que aquesta actuació “dona resposta a la llarga reivindicació del Club Rugby Tarragona per disposar definitivament d’un camp en condicions”.

López ha avançat que un cop adequat el camp de rugbi, el segon objectiu amb el qual s’està treballant és el de la creació d’un nou espai adjacent que disposarà de vestidors, despatxos i un magatzem destinat a aquesta instal·lació esportiva. “El projecte d’aquest nou espai ja està enllestit i també inclou la construcció de les grades”, ha explicat la consellera d’Esports. “Una de les màximes prioritats de Tarragona Esports és la millora de les instal·lacions esportives, pensant en l’esport base tarragoní i amb les necessitats de clubs esportius de la ciutat”, ha conclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: