Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Al Calafell se li escapa la victòria a Riazor en l'últim sospir

El partit de Champions Deportivo Liceo-CP Calafell acaba amb empat (4-4)

Imatge del partit de Champions Liceo-CP Calafell disputat aquest dijous a Riazor Imatge del partit de Champions Liceo-CP Calafell disputat aquest dijous a Riazor MANU BOUTUREIRA / LICEO
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 10 Març 2023 08:37

El CP Calafell va esgarrapar aquest dijous un punt de la seva visita a Riazor en el partit corresponent al Grup A de la jornada de la Champions League d'hoquei (4-4). Tot i el mèrit de l'empat obtingut, aquest punt resulta agredolç, tenint en compte que, a tant sols 12 segons per finalitzar el matx, Àlex Rodríguez va empatar pel Liceo un partit que els del Baix Penedès tenien al calaix. Un empat que frena les aspiracions de classificació del CP Calafell en aquest "grup de la mort".

El partit va ser molt igualat i emocionant, especialment al segona temps. La primera meitat va finalitzar amb avantatge dels gallecs (2-0).

La reacció del CP Calafell va arribar a la segona meitat. Martí Casas retallava distàncies al minut 35' (2-1), mentre que Jordi Ferrer igualava el partit amb un gol al 380 (2-2). Un minut després, Dava Torres tornava a avançar al Liceo (3-2) i el Calafell tornava a empatar gràcies a una diana de Humberto Silva, al 46', (3-3). Arnau Xaus donava l'esperança de la victòria quan va marcar al minut 47' (3-4), però Àlex Rodríguez feia el definitiu 4-4 en l'últim sospir.

Després d'aquest empat, el Grup A de la fase de grups de la Champions League queda així: Benfica (7p), Liceo (5p), Oliveirense (4p) i Calafell (2p).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: