Pas enrere del CB Valls en la lluita per les places del play off

Derrota dels vallencs contra el CB Granollers en un partit que s'escapa en l'últim quart (67-70)

Imatge d'arxiu d'un partit anterior del CB Valls Imatge d'arxiu d'un partit anterior del CB Valls ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 12 Març 2023 01:53

El CB Valls ha vist com se li escapava el partit davant el CB Granollers en els últims mintus. La derrota d'avui al Joana Ballart suposa un pas enrere en la lluita dels vallencs per aconseguir una plaça per al play off d'ascens.

Després d'un inici de partit igualat, el CB Granollers s'ha acabat imposant en el primer parcial (17-20). El CB Valls ha reaccionat al segon quart i ha aconseguit arribar al descans amb una lleugera avantatge (40-38).

Els locals s'han mostrat més encertats al tercer parcial, que han resolt favorablement i que els ha permès afrontar l'últim quart amb un 56-48. Però el CB Valls no ha estat bé en els darrers minuts ni en defensa ni en atac i ha encaixat un parcial desfavorable (11-22), que ha fet que la victòria s'escapés del Joana Ballart.

Després d'aquesta derrota, el CB Valls cau fins la cinquena posició del grup C-2, amb 12 victòries i 8 derrotes.