El CP Calafell s'emporta el derbi penedesenc a l'Ateneu de Sant Sadurní (5-6)

La victòria a domicili permet als verds mantenir la segona posició de l'OK Lliga

Martí Casas -en una imatge d'arxiu- ha estat un dels golejadors del derbi penedesenc Martí Casas -en una imatge d'arxiu- ha estat un dels golejadors del derbi penedesenc ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 12 Març 2023 20:10

El Parlem CP Calafell ha aconseguit avui una victòria de mèrit davant del Noia Freixenet a l'Ateneu de Sant Sadurní (5-6) en el derbi penedesenc de la jornada.

El capità del Noia, Aleix Esteller, ha obert la llauna al primer minut de joc (1-0). Al segon minut, Jan Escala veu la targeta blava i Martí Gabarró anota la falta directa que suposava el 2-0. Jordi Ferrer ha retallat distàncies al minut 6, després de culminar un bon contraatac (2-1). Sergio Miras ha aconseguit empatar pel Calafell, gràcies al penal transformat al minut 7 (2-2). Els jugadors del Calafell pràcticament no han tingut temps de celebrar el gol de Miras, quan Jordi Bargalló tornava a avançar el Noia (3-2). Al minut 18, Miras anota un nou penal i torna a empatar pel Calafell (3-3). I enmig de la bogeria a la pista, en la jugada següent, Toni Salvadó avançava de nou l'equip de Sant Sadurní (4-3). El golejador del Calafell, Martí Casas, també s'ha apuntat a la festa golejadora quan igualava el marcador, després de transformar la falta directa, al 19', corresponent a la desena falta d'equip del Noia (4-4). Amb l'empat s'arribava al descans.

Ja a la represa, Jordi Ferrer avançava el Calafell per primera vegada al partit amb un gol al minut 26 (4-5). Al minut 31, el Calafell comet la desena falta d'equip, però Gabarró no ha pogut transformar la directa pel Noia. Martí Casas marcava el sisè dels verds al minut 34 (4-6). El Calafell hauria pogut incrementar la diferència quan el Noia ha arribat a la quinzena falta, però Blai Roca ha aturat la falta llençada per Casas. Adrià Ballart ha doant emoció al partit quan, al 38', ha fet el 5-6. Finalment, la victòria ha viatjat cap a Calafell.

Gràcies a aquest triomf, el CP Calafell es manté a la segona posició de la Parlem OK Lliga, amb 48 punts.