Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quart triomf consecutiu del CBT i victòria del CB Valls a domicili

Els tarragonins s'imposen per 77-71 a l'Anagan Olivar al Serrallo i els vallencs guanyen clarament a la pista del CN Helios per 80-100

Imatge del partit CBT - Basket Olivar, disputat aquest dissabte al Serrallo Imatge del partit CBT - Basket Olivar, disputat aquest dissabte al Serrallo CBT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Març 2023 23:55

Quarta victòria consecutiva de l’Ibersol CBT que ha esborrat del partit al Basket Olivar en el tercer quart on va aconseguir un parcial de 23 a 6 que seria definitiu pel resultat final del partit (77-71). L’equip tarragoní continua sumant victòries malgrat les lesions i el dia a dia d’entrenaments per seguir mirant amunt en la classificació. El CBT és tercer del grup C-2 de la Lliga EBA, amb un balanç de 14 victòries i 8 derrotes.

Per la seva banda, el CB Valls ha aconseguit imposar-se a la pista del CN Helios (80-100), cuer de la classificació del grup C-2 de la Lliga EBA. Els vallencs han desplegat un vendabal ofensiu i han marcat el ritme del partit. Tot i la victòria, el CB Valls ja no té opcions de classificar-se per a la zona de play-off d'ascens, ja que el Barça B -segon classificat- ha vençut el Martinenc i registra quatre victòries més que els vallencs. El CB Valls és quart , amb 13 victòries i 9 derrotes.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: