El CP Calafell cau contra el Liceo i li cedeix la segona plaça (0-3)

Tot i la igualtat entre ambdós equips, el Liceo es va mostrar més efiçaç que el Calafell, que es va estrellar tot el partit davant Martí Serra

Imatge d'arxiu d'un partit de Champions Liceo-CP Calafell disputat recentment a Riazo Imatge d'arxiu d'un partit de Champions Liceo-CP Calafell disputat recentment a Riazo MANU BOUTUREIRA / LICEO
Diumenge, 19 Març 2023 16:54

El CP Calafell va cedir la segona plaça de l'OK Lliga al Deportivo Liceo, després que els gallecs s'imposessin per 0 a 3, aquest dissabte, al Pavelló Joan Ortoll.

Els primers minuts de partit no van ser especialment brillants per part de cap dels dos equips. Tot i així, el CP Calafell va ser l'únic que va intentar un gol a la porteria visitant, però sense conseqüències.

Al minut 16, l'equip de Ferran López va estar més a prop del gol que mai. El va trobar, de la mà de Jordi Ferrer, però va ser anul·lat per l'àrbitre.

Al minut 18, el jugador del Liceo Àlex Rodríguez s'incorpora a la pista -després d'haver-se fet un cop a l'inici del partit-, vestit amb una vena blanca, roba una pilota a Sergi Miras i supera Gerard Camps amb un xut des de fora de l'àrea (0-1).

El Calafell va mirar de reaccionar, però el seus intents no van servir de res per evitar anar al descans amb un marcador advers  (0-1).

Martí Serra evita el gol

Quan va tornar a la pista, el porter del Liceo i -ex del Calafell- Martí Serra va evitar un gol davant Miras. Una de les seves moltes parades del segon temps. Serra va evitar una falta directa d'Arnau Xaus i, més tard, un penal de Sergi Miras, que també va fallar després de colpejar el pal.

Més tard, apareixeria Bruno Di Benedetto pel Liceo. Una pilota perduda dins l'àrea local i envoltada de diversos jugadors dels dos equips va ser aprofitada pel jugador francès per marcar el segon gol visitant (0-2).

Àlex Rodríguez, amb el Calafell en inferioritat després d'una blava a Jan Escala, va marcar el 0-3 definitiu (minut 48) en un mà a mà letal. Ai

Després d'aquesta derrota, el Liceo recupera la segona plaça a l'OK Lliga, amb 50 punts, mentre que el CP Calafell ara és tercer,amb 48 punts.