La Pobla cedeix un empat en els últims minuts contra el Castelldefels (1-1)

Un penal transformat per Cano, al minut 85', ha evitar que els tres punts es quedessin al Municipal

Imatge el partit CF Pobla de Mafumet - UE Castelldefels disputat aquest migdia al Municipal Imatge el partit CF Pobla de Mafumet - UE Castelldefels disputat aquest migdia al Municipal UE CASTELLDEFELS
Diumenge, 26 Març 2023 14:28

El CF Pobla de Mafumet ha tingut la victòria a tocar en el partit que l'ha enfrontat avui al Castelldefels a l'Estadi Municipal. Finalment, però, el conjunt visitant ha empatat de penal, a cinc minuts del final.

La primera part ha acabat sense gols i sense grans ocasions per part d'ambdós equips, que s'han respectat moltíssim en aquest primer temps.

Ja a la segona part, la primera ocasió clara del partit l'ha tingut Urbina, al minut 55, però la seva rematada ha estat desviada pel porter del Castelldefels.

Però el gol de la Pobla no s'ha fet esperar. Al minut 66, Luizi, -que tan sols feia un minut que havia entrat al terreny de joc- ha aprofitat la primera pilota que ha tocat per fer pujar el primer gol del partit (1-0).

L'equip visitant buscava la porteria local, fins que al minut 85, s'ha comès un penal favorable al Castelldefels, que ha transformat Cano per posar l'empat definitiu (1-1).

Després d'aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet és vuitè a la classificació del Grup V de la Tercera Federación, amb 39 punts, a només tres de la zona de play-off.