Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic acaricia la permanència (1-0)

El gol de Quintanilla al minut 2’ permet respirar tranquil a l’equip

Imatge del partit Nàstic - Cornellà disputat aquest diumenge al Nou Estadi Costa Daurada Imatge del partit Nàstic - Cornellà disputat aquest diumenge al Nou Estadi Costa Daurada CLUB GIMNÀSTIC
Esports Abel Casanovas
Diumenge, 14 Mai 2023 23:13

El Nàstic de Tarragona ha guanyat el partit corresponent a la jornada 36 del Grup 2 de Primera Federació davant la UE Cornellà. Els grana han anat per feina i han encarrilat el partit des de bon començament i gairebé sentencien la salvació.

Dani Vidal donava continuïtat a gran part de l’onze que va saltar a Las Gaunas la setmana passada, amb excepció de Pol Domingo, que recuperava la titularitat després d’unes quantes jornades d’absència per lesió.

El partit no podia començar millor pel Nàstic, després del xiulet inicial, els grana han disposat d’una acció de pilota parada per gaudir de la primera acció del matx. Andy servia una pilota exquisida al punt de penal i, després de diversos mals refusos de la defensa verda, Quintanilla ha caçat el rebot per enviar-lo al fons de la xarxa defensada per Lucas Anacker. No havien passat ni dos minuts de joc (1-0).

El Nàstic, molt intens, ha anat de seguida a buscar un segon gol que sentencies el partit i permetés superar al Cornellà en el gol average. Marc Fernández ha recuperat una pilota a tres quarts de camp, l’ha servit a l’espai per Joan Oriol i el cambrilenc l’ha posat per Guillermo, que d’esperó, ha buscat sorprendre a Lucas sense èxit.

Els grana controlaven el partit i anul·laven al Cornellà, que pràcticament no ha donat senyals de vida durant el primer temps malgrat tenir una situació compromesa a la taula classificatòria. Abans d’arribar al descans, Joan Oriol ha conduït una transició que ha finalitzat Marc Fernández a les mans de Lucas.

Quan la primera part ja moria, el Cornellà ha aconseguit connectar amb els seus homes d’atac. Rubén Enri ha enviat la pilota al travesser i el refús l’ha caçat Mamor, qui tampoc ha sabut dirigir cap a la porteria del retornat Manu.

El segon temps també ha començat amb un Nàstic llançat, tot i que l’efervescència ha durat poc. Èric Montes no s’ho ha pensat i ha engaltat una pilota morta que no ha agafat direcció porteria.

El Cornellà intentava estirar-se, però el Nàstic es trobava molt ben plantat al terreny de joc, recordant als seus millors temps amb un mur impenetrable. Encara així, els verds han gaudit d’una aproximació tímida de Redru que Manu ha blocat amb seguretat.

Malgrat el domini dels barcelonins, els seus atacs eren gairebé estèrils i no intimidaven en excés la porteria grana. Nou exercici defensiu poderós del Nàstic.

Amb el final del partit, el Nàstic arriba fins a les 49 unitats, a sis del descens a falta de sis punts per disputar. Els grana acaricien la permanència, tot fa pensar que només una catàstrofe de condicions considerables enviaria el Nàstic a Segona Federació.

La lluita no acaba aquí, ja que encara queda visitar Urritxe, camp del líder Amorebieta e diumenge vinent a les 19.30 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: