Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus FC Reddis aconsegueix l’ascens matemàtic a Tercera Federació

Ha vençut a casa el Cambrils Unió per 5 a 1

El Reus FC Reddis ja és equip de Tercera Federació El Reus FC Reddis ja és equip de Tercera Federació ANDRÉS ROMERO
Esports Jordi Garcia- Reus Digital
Dimarts, 16 Mai 2023 07:57

El Reus FC Reddis no ha fallat i a la primera ocasió que ha tingut ha aconseguit matemàticament el títol de campió del grup tercer de Primera Catalana, i d'aquesta manera assoleix l'ascens a Tercera Federació. L’ascens s'ha produït contra un rival de tota la vida, el Cambrils Unió, en l'únic derbi comarcal de la categoria.

El partit ha tingut poca emoció futbolística perquè tal com era de preveure la diferència entre el campió i l'últim classificat ha estat molt gran, i així s'ha vist reflectida en resultat final: 6-1. Al minut 12, el Reus FC Reddis s'ha avançat ràpidament amb un gol d’Argilaga. L’equip roig-i-negre ha disposat de més ocasions per fer el segon gol, i en el tram final de la primera part, el Cambrils ha pogut empatar amb un xut que ha fregat el pal. Al descans s’ha arribat amb l’1-0 a favor del Reus FC Reddis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: