El Nàstic diu adeu a la temporada amb el bitllet a la Copa del Rei (3-0)

Victòria plàcida davant l’Alcoyano per tancar una temporada on no s’han assolit els objectius

Imatge del partit Nàstic - Alcoià disputat aquest dissabte al Nou Estadi Costa Daurada Imatge del partit Nàstic - Alcoià disputat aquest dissabte al Nou Estadi Costa Daurada CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 28 Mai 2023 02:43

El Nàstic de Tarragona ha dit adeu a la temporada 22/23 amb una victòria espectacular davant la seva afició, els grana han obtingut el “premi de consolació” classificant-se per la pròxima edició de la Copa del Rei, però s’han quedat molt lluny dels objectius marcats.

Cap sorpresa de Dani Vidal a l’onze, optant per la parella de centrals i atacant habitual. El Nàstic ha sortit molt endollat, decidit a reconciliar-se amb la seva afició regalant una bona victòria i així ha estat. Només en la primera jugada del partit, Guillermo ha posat una centrada a Pablo que ha rematat amb força al fons de la xarxa de la porteria rival (1-0).

Lluny de tancar-se, els grana han seguit dominant el partit i posant setge a l’àrea alacantina. Pablo ho ha tornat a intentar sense èxit i Trilles ha rematat un bon servei de cantonada d’Andy per sobre el travesser. Els grana monopolitzaven l’esfèric i les ocasions, fins que al minut 23’, Andy ha posat una pilota exquisida a Marc Fernández, qui ha controlat amb la cuixa i ha enviat al fons de la xarxa; jugada de futbol champagne (2-0).

El domini aclaparador seguia sent del Nàstic, que ha buscat el tercer mitjançant Gorostidi, que amb una gran canonada ha fet lluir a Stopajnik.

Amb tot, arribava la notícia que el Logronyes, rival directe del Nàstic per la Copa del Rey, rebia el primer gol de l’Atlètic Balears i apropava als grana a la pròxima edició del torneig del “KO”. Al cap d’uns minuts, Guillermo ha posat el tercer amb un cop de cap, aprofitant una gran assistència d’Andy, sent l’ex de l’Alcoyano una de les notes positives d’aquest final de temporada (3-0).

El segon temps ha seguit un guió completament contrari al frenètic del primer, el Nàstic amb tres gols per sobre i l’Alcoyano sense res en joc, han fet que els protagonistes deixessin córrer els minuts. Així i tot l’Alcoyano ha disposat d’un xut que ha picat al pal i ha sortit fora per ben poc.

Debuta Querol

Amb el 3-0, Dani Vidal ha volgut donar entrada als jugadors de la Pobla que havien estat en dinàmica del primer equip. Querol ha disputat els seus primers minuts com a grana i Boaz ha tornat a gaudir de l’oportunitat de vestir la samarreta grana. Motiu d’alegria pels aficionats present al Nou Estadi, que han vist com el seu equip tancava l’any amb cinc jugadors de la pedrera sobre el terreny de joc; el futur està assegurat.

El xiulet final indicava la clausura a una temporada grisa, lluny dels objectius plantejats a l’inici i, almenys, amb el bitllet a la Copa del Rei. El Nàstic afronta les setmanes vinents amb la incògnita a la banqueta i amb la meitat de la plantilla acabant contracte el 30 de juny.