Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CDC de Tarragona reclama que el Palau d’Esports es digui "Catalunya”

Albert Abelló (CDC) recorda que la construcció del Palau d'Esports compta amb un pressupost de 14,7 milions, a càrrec de la Generalitat

Imatge virtual de com serà el Palau d'Esports que s'està construint al barri tarragoní de Campclar. Imatge virtual de com serà el Palau d'Esports que s'està construint al barri tarragoní de Campclar. CEDIDA.
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Novembre 2016 10:36

El Grup Municipal de CDC a l’Ajuntament de Tarragona presentarà una moció al ple d’aquest divendres, 18 de novembre, perquè el Palau d’Esports que s’està construint a l’Anella Mediterrània rebi el nom de “Catalunya”. “Un cop finalitzades les obres, aquest equipament esportiu es convertirà en el centre neuràlgic de l’esport tant a la ciutat de Tarragona com a la resta del territori”, ha manifestat aquest dimecres el Portaveu de CDC, Albert Abelló, que ha recordat que la construcció del Palau d’Esports compta amb un pressupost de 14,7 milions d’euros a càrrec de la Generalitat de Catalunya.

“Cal reconèixer l’esforç i el compromís de la Generalitat que, tot i les dificultats econòmiques per les quals travessa el país, sempre ha apostat, sense fissures, pel suport integral en els Jocs Mediterranis i que no va dubtar, entre altres coses, en licitar, adjudicar i executar aquest Palau d’Esports que en pocs mesos serà una realitat al servei del ciutadà”, ha assenyalat Abelló, que ha recordat que, a banda de ser el gran llegat de l’esdeveniment esportiu, “el Palau d’Esports posarà fi a les llargues reivindicacions de les entitats esportives de la ciutat davant l’actual mancança d’espais per practicar les seves disciplines”.

Per tot això, la moció de CDC proposa que l’Ajuntament de Tarragona sol·liciti a la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya que el nom del futur Palau d’Esports sigui “Catalunya”. “D’aquesta manera reconeixem el treball conjunt entre la ciutat de Tarragona i la resta del país”, ha dit Abelló.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: