Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació inverteix en la millora del pavelló municipal de la Selva del Camp

La institució ha signat un conveni amb l’Ajuntament de la Selva del Camp per a la reforma en matèria de seguretat del pavelló esportiu municipal

L'alcalde de la Selva del Camp, Josep Masdéu, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, han signat el conveni de col·laboració. L'alcalde de la Selva del Camp, Josep Masdéu, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, han signat el conveni de col·laboració. CEDIDA.
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 25 Novembre 2016 18:47

La Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de la Selva del Camp han signat, aquest divendres al migdia, el conveni que regula l’aportació econòmica de la institució supramunicipal per a les millores en la protecció contra incendis del pavelló municipal d’esports d'aquest municipi, en el marc de les actuacions d’adequació d’equipaments i instal·lacions esportives dels Jocs Mediterranis.

La signatura s'ha dut a terme al Palau de la Diputació, i ha anat a càrrec del president d'aquesta institució, Josep Poblet, i de l’alcalde de la Selva del Camp, Josep Masdeu. La Selva del Camp és una de les 14 seus de la demarcació dels Jocs Mediterranis i acollirà les competicions de la disciplina d’esgrima.

L’aportació de la Diputació de Tarragona per als treballs és de 60.321,85 euros. A banda de la utilització d’aquest equipament esportiu per al desenvolupament dels Jocs Mediterranis, el conveni signat remarca l'obligatorietat que aquest espai tingui un ús ciutadà passats els jocs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: