Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Ranxets, la cuina de Torredembarra' arrenca amb la degustació d’un miler de tapes

A la mostra de diumenge també es va fer un showcooking que van seguir prop de 60 persones i un taller de cuina infantil que va comptar amb 30 infants

La mostra de diumenge va repartir tapes ranxets sense parar La mostra de diumenge va repartir tapes ranxets sense parar ANNA F./ AJUNT. TORREDEMBARRA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Març 2018 18:02

La campanya anual dels 'Ranxet's ha començat aquest diumenge amb una bona participació de públic. A la mostra de diumenge es van vendre un total de 997 tapes ranxets (tapa + beguda 3 €), una seixantena de persones van seguir en directe el showcooking (Com es cuina un Ranxet? “Romesco de rap”, a càrrec d’Oriol Castro del Restaurant Compartir de Cadaqués i Disfutar de Barcelona i d’Àlex Segú del Restaurant l’Hor de la Riera de Gaià) i es van dur a terme tres torns del taller de cuina infantil, a càrrec d’Andrea Molné) amb la participació de 30 infants. També hi va haver actuació de música itinerant amb el grup Xalecos Street Band i inflable per als més petits. L’organització va anar a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats.

Amb la mostra, es dona el tret de sortida de la segona edició de la campanya en què hi prenen part un total de tretze restaurants: Blau Marí, Cal Coco, Cal Silver, Can Gla, Can Lluís, El Capitán, El Marítim, El Vaixell, Hostal Coca, La Cuina d’en Basili, Las Palmeras, Òxid i Roda.

Aquests establiments es troben degudament identificats amb els distintius de la campanya i durant tot l’any inclouen plats de ranxets en les seves cartes. En aquests moments, s’està acabant d’elaborar nou material promocional per incloure més informació sobre els productes que ofereixen, un material que estarà disponible a finals del proper mes d’abril.

Els plats de ranxets que es van poder degustar diumenge varen ser: pop amb salsa, arròs amb bacallà, sípia amb romesco, allipebre de pop, filets de sardines amb romesco, fideuejat, cassoleta de bacallà i carxofes, romesquet de pop roquer, fideus amb cananes, fideus negres amb sípia i pinyons, fideus negres amb gambes, romesquet de moixina, popets amb suc, bull a l’allipebre, truita amb suc i sípia ofegada.

Altres activitats de la campanya

El dilluns 7 de maig es realitzarà el primer showcoking: Com és cuina un romesco? a càrrec de Joan Tomàs del Restaurant Castell de Tamarit. És realitzarà a NC espai de cuina (carrer dels Filadors 15). Les inscripcions s'han de realitzar a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 620.702.594. El preu és de 35 € (que inclou aprendre a fer un romesco, cuinar-lo i menjar-se’l). També s’ha previst realitzar-ne d’altres que s’aniran anunciant oportunament i que inclou la temporada d’estiu

Com a novetat aquest any, s'organitzaran unes Jornades Gastronòmiques dels 'Ranxets', que tindran lloc durant el mes de novembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: