Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vermut Center es renova

Entre les referències que es poden obtenir al nou punt de venda on-line de Vermut Center destaca ‘Cap Ruc’, un “aperitiu” provinent del vi de cirera

Joan Rovira, gerent de Vermut Center, amb Emili Lehman, representant de Vermouth Lehman, al Portofino de Salou Joan Rovira, gerent de Vermut Center, amb Emili Lehman, representant de Vermouth Lehman, al Portofino de Salou ALBERT CUESTA
Gastronomia Albert Cuesta
Dijous, 26 abril 2018 18:52

Vermut Center ha presentat avui al Portofino de Salou la seva imatge renovada i ha inaugurat la seva nova web, www.vermutcenter.com. Joan Rovira, gerent de l’empresa, ha assegurat que Vermut Center es distingeix per oferir un vermut “fet de la mateixa base, amb constitució i tocs botànics”.

Vermut Center ofereix un nou punt de venda on-line amb 80 referències de vermuts, 28 cerveses artesanes, 20 de vins (biodinàmics, sense alcohol, ecològics, etc.), licors, gastronomia selecta i estris derivats. La marca distribueix per tot el territori espanyol, i es posiciona com a venedor destacat només un any després de la seva inauguració. A l’actualitat, la major part de les vendes es centralitzen en els vermuts i arriben a punts com Galícia, Astúries, Castelló, València i Múrcia. Respecte les cerveses artesanes, les vedes es concentren a Catalunya. Quant als desalcoholitzats i ecològics, les vendes tenen com a destí principal la zona de Madrid, principalment.

Durant l’acte, Joan Rovira ha ofert un tast dels vermuts que es poden obtenir a través de la pàgina web; Iris (DO Reus), un vermut fresc que segons Rovira “arriba al paladar dolç i quan acaba de beure’s deixa un toc d’amarg”; Cori (DO Reus), amb propietats més balsàmiques que l’Iris, molt més juvenil i que provoca una frescor interessant; Golfo (DO Burgos), aquest vermut “s’assembla al vi” perquè prové de la garnacha negra, l’origen el té en un tempranillo de la Rivera del Duero; Cap Ruc (DO Cornudella del Montsant), un “vermut aperitiu” provinent del vi de cirera. La seva maceració, en comptes de ser amb herbes i aiguardent, es realitza amb vi. És molt suau, i servit fresc pot endolcir qualsevol paladar.

Finalment, a l’acte també s’ha tastat Lehman (DO Tortosa): Emili Lehman, representant de la cinquena generació de la seva família, productora de vermut, ha remarcat la importància de les espècies en el seu producte en concret. Ha assegurat que per fer “el vermut de tot la vida, el vermut clàssic”, amb molta estructura i sabor dolç, utilitza una herba en especial, el díctam de Creta. Aquest vermut és pot trobar a les botigues i té un preu de 5,50 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: