Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La ruta de tapes "bruixes" d'Altafulla arriba al darrer cap de setmana

La ruta gastronòmica preveu superar enguany les 7.000 racions tot i que els restauradors prefereixen destacar "la qualitat que la quantitat"

La Xoixeta ens convida a la tercera edició de la ruta de tapes "bruixes" d'Altafulla La Xoixeta ens convida a la tercera edició de la ruta de tapes "bruixes" d'Altafulla CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 27 abril 2018 09:41

La ruta gastronòmica 'La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla' arriba aquest cap de setmana a la recta final. Des del 13 d'abril, els establiments participants ja han servit 5.000 tapes - 2.000 el primer cap de setmana i 3.000 el segon- , la qual cosa fa preveure que, després d'aquest cap de setmana, es podrien superar el total de 7.000 racions. Malgrat aquestes bones xifres, quan es demana fer balança als restauradors, aquests prefereixen destacar "la qualitat" de les seves tapes, més que la quantitat.

Ja són tres edicions on la Xoixeta, una bruixa popular, farà un recorregut a través dels 18 bars i restaurants que formen la ruta. Es poden degustar un ampli ventall de receptes embruixadores inspirades en la seva figura. L'oferta de tapa més beguda tindrà el preu de 2’80€, i a més, els participants que omplin un llibret amb el segell de cada establiment podran anar a l’Oficina de Turisme d'Altafulla i rebre un obsequi així com votar la millor tapa.

Durant la presentació d'aquesta edició, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, va assegurar que la ruta “és un repte important perquè està fora de temporada”. Així mateix, el regidor de Comerç i Turisme d’Altafulla ha remarcat que l’objectiu és “convèncer els clientes perquè tornin al local”. Els diferents restaurants participants estan repartits equitativament tan a la zona del passeig marítim, com al centre del municipi. L’empresa col·laboradora del esdeveniment és Estrella Damm.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: