Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Uns 60 productors ecològics se sumen al catàleg ‘Montsant a Taula’

La iniciativa té per objectiu la promoció del patrimoni gastronòmic i agroalimentari

Imatge del Catàleg de productors ‘Montsant a Taula’ Imatge del Catàleg de productors ‘Montsant a Taula’ CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Mai 2018 00:51

El Parc Natural de Montsant, en col·laboració amb la Diputació de Tarragona, ha millorat el Catàleg de productors ‘Montsant a Taula’, que es va editar el 2013 en format paper en col·laboració amb la Mancomunitat de municipis del Montsant, amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa agroalimentària i gastronòmica de la zona. A la iniciativa s’hi ha sumat una seixantena de productors ecològics i pretén acostar els productes de proximitat d’aquesta àrea a la ciutadania, apostant per un comerç ecològic i de qualitat.

La millora consisteix, d’una banda, en l’edició també en format electrònic, per a facilitar l’accés a aquest instrument de promoció econòmica de la zona, que ara ja està disponible mitjançant el web del parc. Les noves tecnologies permetran també l’actualització immediata de la informació, així com la difusió a temps real de totes les novetats.

També s’ha actualitzat el nombre de productors participants en el projecte, que ara arriba a la seixantena. Així mateix, s’ha incorporat una nova classificació, amb criteris de sostenibilitat que permeten ordenar i identificar l’oferta de productes, segons siguin ecològics, de proximitat (frescos i elaborats), i artesanals. Finalment, també s’ha afegit un llistat amb la xarxa d’establiments col·laboradors on es comercialitzen, que arriba a la desena.

El Catàleg de productors de ‘Montsant a Taula’ forma part d’un projecte de desenvolupament social i econòmic vinculat a objectius del Parc Natural de Montsant, atès que l’activitat agrícola i ramadera és especialment rellevant en la conservació d’aquest espai natural protegit i el seu entorn.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: