Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt pel 'Constantí DTapes'

Un total de nou establiments participen en la segona edició del concurs gastronòmic

La segona edició del concurs 'Contantí DTapes' s''ha presentat aquest dimarts a la sala de plens de l'Ajuntament La segona edició del concurs 'Contantí DTapes' s''ha presentat aquest dimarts a la sala de plens de l'Ajuntament CEDIDA
Gastronomia Albert Cuesta
Dimarts, 08 Mai 2018 15:57

La 2a edició del concurs “Constantí DTapes” comença aquest cap de setmana. El dissabte i diumenge, 11 i 12 de maig, un total de nou establiments ofereixen el seus plats elaborats especialment pel concurs de tapes. A més a més, la ruta gastronòmica també estarà disponible els dies 25, 26 i 27 de maig, coincidint amb el cap de setmana festiu del municipi. Els establiments serviran tapa i canya, refresc o aigua a 2,50 euros. Així mateix, divendres 11 de maig, a les 19h, hi haurà l’acte inaugural amb la txaranga Band Tocats, que realitzaran la ruta per tots els establiments participants.

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha assegurat que l’objectiu del concurs de tapes és “dinamitzar els botiguers de Constantí i els propis ciutadans” mitjançant l’oferta de tapes originals, creatives i de gran qualitat. A la 2a edició s’hi ha afegit un establiment respecte l’anterior concurs i el conjunt el formen: Bar Luis, El Petit Franckfurt, Pasa Puess, Pak Constantí, Bar Frankfurt, Pizzeria La Raval, Ca la Tere, Bar El Tractor, Bar Francolí i el Bar del Casal Municipal de la Gent Gran.

Per prendre part a la votació a millor tapa del concurs i optar als premis del sorteig, els clients hauran de consumir, com a mínim, sis de les nou tapes que conformen el recorregut del concurs. A cada establiment participant hi haurà una urna on els clients podran dipositar el seu vot particular, a més a l’Ajuntament també hi haurà una altre urna. Els consumidors podran optar a tres vals de compra per valor de 50 euros dels comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí. El nom dels guanyadors s’obtindran a l’atzar el proper divendres 1 de juny, a les 12h, al saló de plens de l’Ajuntament de Constantí.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: