Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal Despertaferro de Reus organitza un tast de vins monovarietals

La xerrada/tast serà aquest dijous 10 de maig, a les 20:30h, i anirà a càrrec del sumiller de Vinum Selecció Anton Gómez Domènech

Imatge d'arxiu dels germans que formen l'empresa Vinum Selecció, Àngel i Anton Gómez Domènech Imatge d'arxiu dels germans que formen l'empresa Vinum Selecció, Àngel i Anton Gómez Domènech SERGI JIMÉNEZ / REUSDIGITAL.CAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 10 Mai 2018 07:35

La planta baixa del Casal Despertaferro de Reus acollirà el proper dijous 10 de maig, a les 20:30h, una xerrada-tast de vins monovarietals. Anton Gómez Domènech, sumiller de Vinum selecció, farà una introducció teòrica bàsica als assistents sobre les particularitats de cada varietat, per passar a tastar 6 varietats diferents, maridades amb pintxos addients que potenciin els sabors i aromes de cada tipus de vi, i acabar amb un vi dolç.

Aquesta és una nova activitat emmarcada en el cicle que el Casal organitza per descobrir i posar en valor els actius que tenen els productes gastronòmics del nostre entorn, especialment els que es produeixen de manera artesanal i sostenible. Anteriorment ja s’han realitzat activitats similars amb el tast de cerveses artesanes, vins de diferents DOs o de xocolates de qualitat. Els propers tastos programats són els de ratafies i variants i de vermuts.

Les varietats de vins que es podran tastar són: 

El Terrat Blanc Jove (Celler Mas Vicenç) - DO Tarragona, 60% muscat, 40% macabeu.

L´Abrunet Blanc Jove (Celler Frisach) - DO Terra Alta, 100% garnatxa banca

La Cuca de Llum, negre jove, (Succés Vinícola) - DO Conca de Barberà - 100% trepat

Miloca Carinyena Jove (Celler JM Vendrel) - DO Montsant - 100% carinyena

Il.lusió Negre Criança (Celler Clua) - DO Terra Alta, garnatxa negra i garnatxa peluda

Carenyeta Criança (Celler Cal Pla) - DOQ Priorat, 100% carinyena

Vi del Vent (Celler Mas Vicenç) - DO Tarragona, 100% moscatell ( vi dolç)

Les places són molt limitades i les inscripcions cal fer-les al propi casal, per telèfon al 977 323 280 o per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El preu de la inscripció és de 12€ per persona (9 si s´és soci/a del Casal).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: