Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Plats emocionants" al TASTVM Vila-seca

El xef Eduard Xatruch inaugura la mostra gastronòmica que se celebra aquest cap de setmana al jardí del Castell / El restaurant Ca l'Àngel de Valls, Premi Tastvm 2018

El xef vila-secà, Eduard Xatruch, preparant el primer dels plats del primer "showcooking" del TASTVM El xef vila-secà, Eduard Xatruch, preparant el primer dels plats del primer "showcooking" del TASTVM JOSEP CARTANYÀ
Gastronomia Josep Cartanyà
Dissabte, 19 Mai 2018 18:17

El xef vila-secà, Eduard Xatruch, va donar ahir el tret de sortida a la segona edició de la mostra gastronòmica 'TASTVM Vila-seca. El maridatge de la nostra terra', que se celebra aquest cap de setmana al jardí del Castell de Vila-seca. Xatruch va voler demostrar que es pot fer cuina creativa i de qualitat amb els productes del territori: "Hi ha pocs llocs com les comarques de Tarragona, que puguin ajuntar productes del mar, de la terra, dels vints, de tot,..", afirmava Xatruch a InfoCamp moments abans de la inauguració. El xef va destacar que "és important que la gent sàpiga que a Vila-seca i al territori hi ha bons productes, grans professionals i una gastronomia de primer nivell". En el primer showcooking del TASTVM, Eduard Xatruch i el seu equip van preparar uns quants plats que estan fent al restaurant Disfrutar de Barcelona, cuina creativa basada amb productes molt arrelats a la Mediterrània.

La mostra TASTVM té per objectiu promoure i posar en valor els vins i la gastronomia del territori, així com donar a conèixer els seus valors com a productes de proximitat i qualitat, vinculats a la dieta mediterrània. El regidor de Cultura de Vila-seca, Pere Segura, va lloar "el gran nivell i el prestigi del programa d'enguany". En l'acte d'inauguració, Roser Torra, directora general del Grup GSR, que porta la producció de l'esdeveniment, va lliurar el Premi Tastvm 2018 al restaurant Ca l'Àngel de Valls.

Durant tot el cap de setmana, el món gastronòmic hi serà representat mitjançant espais de tast de tapes elaborades amb productes típics del país, exemple directe de l'ús dels productes de la cuina, generant així també relacions entre els professionals vitivinícoles i de la restauració.

A banda dels showcooking programats, s’oferiran ponències i tastos de prestigiosos professionals del món vinícola, com José Peñín, periodista i fundador de la Guía Peñín; Federico Oldenburg, periodista i editor especialitzat en vins i gastronomia, i Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, autors de la 'Guia de Vins de Catalunya'.

Els tastos i degustacions s’amenitzaran amb música en viu i activitats relacionades amb el món de la gastronomia i la cultura vinícola de proximitat. Enguany, a més, els més petits de casa també podran gaudir de la mostra participant en les diverses activitats infantils sobre àpats saludables que s’organitzaran.

En aquest enllaç podreu trobar el programa complert https://goo.gl/RbesVi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: