Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una cinquantena de vermuts catalans competiran en els Premis Vinari a Reus

El jurat de la quarta edició dels premis estarà format exclusivament per membres de l’Associació Catalana de Sommeliers

Imatge d'arxiu dels Premis Vinari 2018 Imatge d'arxiu dels Premis Vinari 2018 CEDIDA
Gastronomia ACN
Dimarts, 29 Mai 2018 17:33

Una cinquantena de vermuts catalans competiran en la quarta edició dels Premis Vinaris, que celebrarà l’acte de lliurament dels guardons el 14 de juny al Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata. El tast de vermuts es farà l’11 de juny i, com a novetat, el jurat estarà format exclusivament per membres de l’Associació Catalana de Sommeliers, que avaluaran a cegues els productes a partir de criteris visuals, olfactius i gustatius. Compartiran espai amb membres del club del Bàrman de Catalunya que triaran, també a cegues, quin dels vermuts participants és el millor per elaborar còctels. Paral·lelament, els lectors de la revista ‘Time Out’ triaran quina és la millor vermuteria de Barcelona per reforçar i donar visibilitat als locals que aposten pel producte.

La regidora de Turisme de Reus, Montserrat Caelles, ha defensat que la proposta complementa la línia de promoció dels productes que identifiquen la ciutat, on el vermut té “un gran arrelament i forma part de la seva història i cultura”, i on ja s’impulsen projectes com la Ruta del Vermut. Eva Vicens, directora dels Premis Vinari, ha celebrat l’auge del sector vermuter, que “creix per totes bandes” i que cada any veu noves marques.

Els guardons dels Premis Vinari s’entregaran el 14 de juny al migdia al Pavelló dels Distingits i estaran presentats per l’actriu i comunicadora Txe Arana.

Els Premis Vinari dels vermuts catalans van néixer l'any 2014 amb la inquietud de revaloritzar un producte tradicional del país com és el vermut, elaborat en diversos cellers catalans seguint diverses fórmules i estils. Organitzat pel portal Vadevi, compta amb el suport de Reus Promoció i la col·laboració de la marca de sifons Sanmy-Geiser, de l'Associació Catalana de Sommeliers, el Club de Bàrmans de Catalunya i gràfiques Varias.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: