Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Dtapes per Torredembarra 2018 tanca amb més de 19.000 tapes servides

En aquesta edició s'han superat en més de 2.000 les tapes servides l'any passat

Una de les tapes servides a la ruta gastronòmica Una de les tapes servides a la ruta gastronòmica ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 31 Mai 2018 09:32

El dia 27 de maig va finalitzar la sisena edició del 'Dtapes per Torredembarra' i la valoració ha estat molt positiva ja que s’han superat en més de 2.000 les tapes servides el 2017. En total, aquest any s’han consumit 19.156 tapes en 53 establiments (mentre que el 2017 se’n van servir 17.130 en 54).

L’organització, a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, s’ha mostrat molt satisfeta perquè el Dtapes continua sent una excel·lent iniciativa per donar a conèixer i promocionar la restauració de Torredembarra així com per fomentar el consum i l’activitat econòmica en general.

Cal recordar que fins aquest dijous 31 de maig, a les 14 h, es pot participar en el sorteig del Dtapes 2018. Cal tenir un mínim de 10 tapes consumides amb els seus respectius segells per poder votar la millor tapa, emplenant la butlleta de participació i dipositant-la juntament amb els segells corresponents a l’urna o bústia que es troba a la Regidoria de Turisme o a cada un dels 53 establiments participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: